28 / 04 / 2024

GoldMaster bayi

GoldMaster bayi

GoldMaster 8. Geleneksel Bayi Toplantısı, 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya RixosLares’de gerçekleştirildi. Araba çekilişiniAnkara bayisi ToprakGrubu’nun sahibi Fatih Toprak kazandı ve 2013 model Renault Fluence arabanın sahibi oldu...

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

İndirim kovalayanlar dikkat! Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü indirimde! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve indirimli ürün arayanlar, Goldmaster GM-7613G Maxipress 2200 W Buharlı Ütü yüzde 23 indirimle Migros'ta satışa sunuldu. İşte detaylar..

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Goldmaster Gm-7505 toz torbasız süpürge kaç TL, en ucuz nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Goldmaster GM-7505 Arena elektrikli süpürge, güçlü ve sessiz çalışma performansı, yüksek verimli süpürme aparatı ve 2.5 litrelik toz kapasiteyle etkili temizlik sağlar. Peki, Goldmaster Arena emiş gücü kaç watt? İşte detaylar...

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Goldmaster Blender Setleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Goldmaster'in blender setleri, her zaman elinizin altında en büyük yardımcınız olacak. Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza renk katacak. Peki, Goldmaster Blender Setleri kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar...

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

GoldMaster bayi Haberi

GoldMaster bayi

Tüketici elektroniğive küçük ev aletleri kategorilerinde faaliyet gösteren, Medisana, Epilady ve HelloKitty Türkiye Distribütörü olan GoldMaster, 8. geleneksel bayi toplantısını 21-24 Kasım’da Antalya’da gerçekleştirdi. 3 gün boyunca yeni ürünlerin tanıtıldığı, toplamda 200 bayinin aileleriyle birlikte katıldığı toplantıda GoldMaster Genel Müdürü Sinan Özkan Bora, GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz ve Elektriksiz Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Murat Nadas sunumlarını gerçekleştirdi.


GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora, yaptığı konuşmada, hem elektronikte lider olduklarını hem de elektrikli ev aletlerinde büyüdüklerini belirterek küçük ev aletleri ürün kategorisinde 150 ürüne ulaştıklarını ifade etti. Kısa bir sürede bu seviyeye gelebilen firmalardan biri olduklarını vurgulayan Bora, “Küçük ev aletlerinde hedefimiz 250 çeşide ulaşmak, çeşit bu işte çok önemli, rakiplerimizi bu konuda geçiyoruz. Hedefimiz yerli...