05 / 05 / 2024

GoldMaster Sensörlü LED Tüp

GoldMaster Sensörlü LED Tüp

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

Xiaomi Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı şok etti! Bu indirim kaçmaz! İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+3D Robot Süpürge, 12 sensörlü algılama özelliği, 3 farklı silme-süpürme modu ile hem silme hemde süpürme işlemini bir arada gerçekleştiriyor.

3. Havalimanı son teknolojiyle korunacak!

2018’de açılacak olan Yeni Havalimanı sensörlü kameralar ve radarların yer aldığı son teknolojiler ile korunacak. Pilot uygulaması Antalya’da gerçekleştirilecek olan proje için turizmciler, “Çok doğru bir hamle. Bu yatırımlar turistin güvenini artırır” dedi.

3. Havalimanı’na radarlı koruma!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden 3’üncü Havalimanı'nda güvenlik sistemleri için de düğmeye badışdı. DHMİ, 3’üncü Havalimanı’nı sensörlü kameralar ve radarların yer alacağı son teknolojiyle koruyacak. 

GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile verimli aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Sensörlü LED Tüp’ ile harekete duyarlı bir aydınlatma sağlayarak verimli enerji kullanımını sağlıyor.

GoldMaster yeni ürünü ile acil aydınlatma sağlıyor!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki yeni ürünü, ‘Acil Durum Kitli T8 LED Tüp’ ile elektrik kesintileri boyunca 1 saat 30 dakikaya kadar acil aydınlatma sağlıyor.

GoldMaster, ürünlerini 11. LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda tanıttı!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, LED grubundaki son teknoloji ürünleriyle 11. Uluslararası LED ve LED Aydınlatma Fuarı’nda fark yarattı.

İnşaat kazalarına karşı sensörlü baret!

Şantiyeler, birçok insanın bir arada çalıştığı çok tehlikeli bölgeler, inşaat şantiyelerinde 'kör noktalar' diye tabir ettiğimiz bazı yerler var. İşçinin kullandığı barette ve tehlikeli bölgede sinyal alan sensörler olacak...

İnşaat kazaları sensörlü baret ile önlenecek!

Tasarımı tamamlanıp test aşamasına geçilen " sensörlü baret " ile inşaat sektöründe meydana gelen ve de çoğu zaman ölüm ile sonuçlanan kazaların önüne geçilmesi planlanıyor.

GoldMaster ürünlerinde yılbaşı fırsatları!

GoldMaster ürünlerinde yılbaşı fırsatları bulunuyor. Yeni yıl hediyesi için birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı sofrası hazırlığı için de pratik çözüm önerileri sunuyor...

Hırsızlar bu kameradan kaçamıyor!

İstanbul Fuar Merkezi'nde açılan Uluslararası Güvenlik ve Yangın Fuarı'nda (İSAF) bir çok yeni ürün çıktı. İnsanların vücut ısısına göre kayda giren hareket sensörlü güvenlik kamerası dikkatlerden kaçmadı...

İzmir Seferihisar'da akıllı sulama sistemi uygulanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği sensörlü sulama sistemi, ilk kez Seferihisar’ın Orhanlı köyünde uygulanacak. Nem miktarını algılayan sensörlerin toprağa batırıldığı sistemde, bitkiye “ihtiyacı kadar” su verilecek.

Goldmaster mutfak ürünleri için pratik çözümler sunuyor!

Yaklaşan yılbaşı ile gerek hediye gerekse evde düzenlenecek organizasyonlar için tatlı bir telaş başladı. Yeni yıl hediyesi için birbirinden şık ve kullanışlı tasarımlara imza atan GoldMaster, yılbaşı sofrası hazırlığı için de pratik çözüm önerileri sunuy

LED'li ürünlerle evler, uzun ömürlü ve ekonomik aydınlanacak!

Artık mağazalar gibi evler de LED'le aydınlanacak. Uzun ömürlü ve ekonomik özelliğiyle dikkat çeken LED'li ürünler farklı tasarımlarıyla da evlere girecek

GoldMaster Sensörlü LED Tüp Haberi

GoldMaster Sensörlü LED Tüp


Teknoloji ve elektronik sektörlerindeki deneyimini ve birikimini kullanarak, aydınlatma sektöründe de lider firma olmayı hedefleyen GoldMaster, Sensörlü LED Tüp ile ışığın en verimli şekilde kullanılmasını sağlıyor.

LED tüp üzerinde bulunan sensör sayesinde hareketi algıladığında, %100 güçle yanarken, 1 dakika sonra %50 düşük güç ve belli bir süre sonrada 7/24, %10 güçle yanmaya devam ediyor. Zifiri karanlıkta kalmayı engelleyen bu sistem sayesinde, ortamdaki harekete bağlı olarak ihtiyaç olduğu miktarda optimum ışık kullanılması sağlanırken, böylece enerji tasarruf ve verimliliği de ön planda tutuluyor.




GoldMaster Sensörlü LED Tüp, güç ayarını dali-dim sistemi ile step-dim şeklinde elektronik olarak yapmaktadır. Özellikle alışveriş merkezi, koridor, kapalı otopark, okul, fabrika ve atölyelerde sıklıkla kullanılan ürün, enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yüksek teknolojiyle akılcı bir çözüm...