29 / 04 / 2024

GoldMasterdan yeni Marine serisi

GoldMasterdan yeni Marine serisi

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Aydın ili, Kuşadası'nın Türkmen Mahallesi'nde yükselen Maia Marine, Maia Yapı tarafından inşa ediliyor. Maia Marine lansmana özel yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Kartal Marine Loft'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Denge Yapı Mimarlık ve MTB Mimarlık imzası ile Kartal'da inşa edilen Marine Loft projesinde inşaat çalışmaları başladı. Satış öncesinde ön talebin toplandığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

DATİ, Regatta'yı Park Marine yapıyor!

DATİ, Regatta'yı 16 milyon dolarlık bir yatırımla 'Park Marine' adıyla yeni bir kimlikle canlandırıyor

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Rose Marine'de 190 bin TL'ye! Hemen teslim!

Gül Yapı'nın Sinanoba'da inşa ettiği Rose Marine'de fiyatlar 190 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch, daldırmalı kesim, pürüzsüz biçme ve zımparalama gibi birçok farklı uygulama için yeni bir akülü elektrikli el aletini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

GoldMasterdan yeni Marine serisi Haberi

GoldMasterdan yeni Marine serisi

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.


40 yıldır üretim ve AR-GE gücüyle global standartlarda hizmet veren Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile yaz coşkusunu sofralarda yaşatıyor. Özellikle tekne sahipleri ve deniz severler için hoş bir alternatif olarak dikkat çeken Marine Serisi, altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, altı kişilik fine bone yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan takımla birlikte üç farklı set olarak sunuluyor.  


Marine Serisi’nin altı kişilik fine bone kahvaltı takımı, sabah kahvaltılarına denizin ruhunu katarken, kırk bir parçadan oluşan set, kahvaltı sofrasında ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi bir...