14 / 05 / 2024

gölet ve sulama projesi son durum

gölet ve sulama projesi son durum

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2012-2014 yıllarında uygulanan ve 1001 gölet yapımını kapsayan, "Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi"nin ikincisini başlatıyor.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Başakkent Gölet projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

Başakkent Gölet satış ofisi!

Başakkent Gölet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  ortaklığında yükselen projede toplamda 894 adet daire yer alacak. 

Başakkent Gölet ödeme planı!

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Başakkent Gölet'te satışlar başladı. Başakkent Gölet ödeme planı kapsamında 2 farklı seçenek sunuluyor. İşte o seçenekler...

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları!

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları haberimizde yer alıyor.  Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar başladı.  

gölet ve sulama projesi son durum Haberi

gölet ve sulama projesi son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1001 gölet yapımını kapsayan, "Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi"nin ikincisini başlattıklarını belirterek, "14 milyar lira yatırım bedeli olan bu proje tamamlandığında, 17 milyar metreküp su depolayacağız ve bu tesisler ile 2,5 milyon dekar araziyi suya kavuşturacağız" değerlendirmesinde bulundu.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 2012-2014 yıllarında uygulanan ve 1001 gölet yapımını kapsayan, "Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi"nin ikincisini başlatıyor.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dünyada başka bir örneği olmayan GÖL-SU Projesi'yle kısa zamanda binbir göleti hizmete aldıklarını belirtti.


Bakan Eroğlu, "Bu projeyle büyük sulama projeleri dışında kalan arazileri kısa sürede hizmete alınacak göletler sayesinde sulu tarıma açıyoruz. 2012-2014 yılları arasında tamamladığımız birinci GÖL-SU projesi...