07 / 05 / 2024

golfkent ankara ikinci etap

golfkent ankara ikinci etap

Toplam 5 etaptan meydana gelen Golfkent projesinde ikinci etap için ön talep toplama süreci başladı. İkinci etapta fiyatlar 145 bin 500 TL'den başlıyor

Ankara'da ekmeğe ikinci zam!

Ankara'da ekmeğe senenin ikinci zammı geldi. Buna göre, 200 gram ekmek 10 Türk Lirası olarak duyuruldu. 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Ankara konut satışlarında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ankara, Türkiye genelinde 14 bin 218 konut satışı ve yüzde 9,7 pay ile ikinci sırada yer aldı.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

Ankara'nın vergi rekortmenleri belli oldu: Erman Ilıcak ikinci sırada!

Ankara'nın 2018 yılı gelir vergisi rekortmenleri listesinde ilk sıranın sahibi 54 milyon 169 bin 334 lira vergiyle Mustafa Rahmi Koç olurken, ikinci sırada 35 milyon 236 bin 977 lira vergiyle Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak aldı.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent arsaları satışa çıktı!

Ankara Golfkent’teki konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar inşaat şirketleri, kooperatifler, müteahhitler ve yatırımcılar için satışa sunuldu.

Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi!

Turyap Holding, Eskişehir Yolu üzeri Çankaya Üniversitesi karşısında bulunan Ankara Golfent'teki 26 imarlı arsayı 28 Eylül 2018 Cuma günü saat 14:00'da satışa çıkardı. Ankara Golfkent'teki 26 gayrimenkulden 5 tanesine teklif geldi.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara Golfkent’teki imarlı arsalar 28 Eylül'de satışta!

Turyap Holding, Ankara Golfkent'teki imarlı arsaları satıyor. 26 imarlı arsa, kapalı teklif usulüyle 28 Eylül'de satışa çıkacak. 

golfkent ankara ikinci etap Haberi

golfkent ankara ikinci etap

Ankara'da Eskişehir Yolu’nun 32. kilometresinde yükselen Golfkent projesi toplam 5 etaptan meydana geliyor. İlk etap satışları devam eden Golfkent'te ikinci etap için ön talep toplama süreci başladı. Ön talep sürecinde 1.000 TL ön ödemeli bahar kampanyası başladı. 1.000 TL ile rezervasyon yaptırılıyor. Bir ay içinde yüzde 15 oranında ödeme yapılıyor. Yüzde 15'lik ikinci ödeme ise 12 taksitte ödeniyor. Yüzde 70'lik konut bedelinin ödemesi bir yıl sonra yapılıyor. 100 bin liralık örnek ödeme planına göre; 1.000 TL peşinat ödeniyor. 14 bin liralık ödeme 1 ay içinde yapılıyor. 12 ay boyunca 1.250 TL'lik taksit ödemesi yapılıyor. 70 bin lira bir yıl sonra ödeniyor.


Golfkent İkinci Etap'ta fiyatlar 145 bin liradan başlıyor, 1.5 milyon liraya kadar yükseliyor. Yapımına başlanan Golfkent projesinde teslimler 18...