06 / 05 / 2024

gölpark neo

gölpark neo

Villa sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği NeoGölpark projesinde fiyatlar 780 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Neo Yapı konkordato ilan etti!

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da 200 bin metrekareden fazla konut, villa ve iş yeri ile birçok proje hayata geçiren Neo Yapı konkordato ilan etti.

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Neo Yapı'da işler karıştı!

İddiaya göre, konut üreten bir firma olan Neo Yapı, Bolluca projesinde sıkıntıya girdi. Projenin şantiyesinde işler durdu...

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Neo Bolluca 6 fiyatları ne kadar?

Neo Bolluca 6 projesi lansman öncesinde satışa sunuldu. Projedeki daire fiyatları 245 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor ...

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

NEO Yapı'nın acı günü! Necla Uzunyol vefat etti!

NEO Yapı'nın Kurucu Ortağı Mustafa Feridun Uzunyol'un anesi Necla Uzunyol vefat etti. NEO Yapı, taziye ilanı yayınladı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor!

76 kilometrelik Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu'nun temeli bugün atılıyor. Tören Menemen Gölpark’ta gerçekleşecek.

gölpark neo Haberi

gölpark neo

İstanbul Arnavutköy Bolluca'da inşa edilen NeoGölpark'ta 6 farklı mahalle yer alıyor. Projede villaların satışları devam ediyor.



Neo Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ne Gölpark Evleri'nde villaların fiyatları 780 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin birinci mahallesinde 80 villa yer alıyor.


450 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Gölpark Neo'da birinci mahalle anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Birinci mahallede villa alanları 278 metrekare ile 412 metrekare arasında değişiyor.


Bolluca Neo Göl Park'ta ikinci mahalledeki villaların alanları, 190 metrekare ile 384 metrekare arasında, üçüncü mahallede yer alan villaların alanları ise 83 metrekare ile 384 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.




Villa sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Bolluca Neo GölPark'ın üçüncü mahallesi 60 villadan meydana geliyor. 


Telefon: 0212 685 08 07

Web Adresi: www.neogolparkistanbul.com

Merve...