29 / 04 / 2024

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu ayın başlarında Realme, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 240 W hızlı şarj ile GT Neo 5'i duyurdu. Çin'den gelen haberlere göre şirket, Realme GT Neo 5 SE veya Realme GT Neo 5 Lite isimli biraz daha düşük özelliklere sahip bir telefon üzerinde çalışıyor.



Bu ayın başlarında, Realme nihayet Realme GT Neo 5'i ortaya çıkardı. Cihaz, piyasadaki en uygun maliyetli amiral gemilerinden biridir. Ne de olsa Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, yetenekli kameralar ve 240 W'a kadar hızlı şarj getiriyor. Telefon Çin'de piyasaya sürüldü ve görünüşe göre küresel pazarlarda Realme GT3 olarak piyasaya sürülecek. Realme GT3'ün lansmanı önümüzdeki hafta MWC 2023 sırasında gerçekleşecek ve küresel pazarlar için bir Realme GT Neo5 olup olmayacağından emin değiliz. Yeni bir gösterge, daha fazla varyantın piyasaya sürüleceğini işaret ettiğinden, bu göz ardı edilmedi. Görünüşe göre yakında bir Realme GT Neo5 Lite geliyor.

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

REALME GT NEO 5 LITE YAKINDA GELİYOR

Çin'den gelen haberlere göre Realme yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Realme GT Neo 5 Lite veya Realme GT Neo 5 SE olarak gelebilir. Adından da anlaşılacağı gibi, normal cihazın daha düşük bir versiyonu olacak. Bu da Neo serisi için ilginç bir gelişme. Ne de olsa Neo, çoğunlukla amiral gemisi serisinin altında oturan orta sınıf telefonlardı. Realme GT Neo 5, hala piyasadaki yonga setlerinin çoğundan daha iyi olan Snapdragon 8+ Gen 1'i getirerek çıtayı yükseltiyor. Ayrıca, şu anda piyasadaki en hızlı şarj olan akıllı telefon olarak duruyor. Premium amiral gemilerinden çok daha hızlı.

Tipster Digital Chat Station'a göre, telefon Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2'yi getirecek. Bu CPU'yu bu hafta ikinci kez duyuyoruz. Başka bir sızıntıya göre, POCO X5 GT de aynı CPU ile geliyor.


Geri Dön