24 / 07 / 2024

Göltürkbükü Beldesinde turizm

Göltürkbükü Beldesinde turizm

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Mal Müdürlüğü, sahildeki turistik tesis, otel, motel, restoran ve eğlence merkezlerinin sahillerde kullandıkları kamu alanlarına ödenen ecrimisil bedelini yüzde 600 oranında arttırdı...

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Constructıon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de İhsan Büyük tarafından kuruldu.

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ef Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Turgut Yılmaz tarafından kuruldu.

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gvds İnşaat Mimarlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Didem Artık Tutaşer ve Görkem Volkan tarafından kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Göltürkbükü Beldesinde turizm Haberi

Göltürkbükü Beldesinde turizm

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde Mal Müdürlüğü, sahildeki turistik tesis, otel, motel, restoran ve eğlence merkezlerinin sahillerde kullandıkları kamu alanlarına ödenen ecrimisil bedelini yüzde 600 oranında arttırdı. Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile turizmciler uygulamaya tepki gösterdi. 


Göltürkbükü Beldesi'nde 30 yıldır faaliyet gösteren Atılay Restoran işletmecisi Atılay Beytorun (50), "Sahili kullanıyoruz diyerek Mal Müdürlüğü ecrimisil yazmış. 2004- 2008 yılları arasında, üstelik iskelem varken 34 bin lira ecrimisil ödüyordum. 2009- 2013 yılları arasında bu rakam tam 173 bin 886 TL'ye yükseltildi. Üstelik iskelemi belediye 2008 yılında yıkmıştı" dedi.


Taraf...