03 / 05 / 2024

gönen evleri fiyatları

gönen evleri fiyatları

Gönen Konakları projesinde satışına devam edilen son daire 225 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Larissa Göl Evleri İzmir 2019 fiyatları!

Erden İnşaat tarafından İzmir'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Projede alıcılar için çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.  

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları!

Larissa Göl Evleri 2018 fiyatları haberimizde yer alıyor. Erden İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 5 etapta 1.200 daireden meydana geliyor. 

Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları!

Toplam 1.200 konuttan meydana gelen Larissa Göl Evleri İzmir Menemen'de yer alıyor. Erden İnşaat Larissa Göl Evleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.

gönen evleri fiyatları Haberi

gönen evleri fiyatları

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sefaköy Gönen Konakları, toplam 96 daireden meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede, son 1 adet dairenin satışına devam ediliyor.



3 bin 850 metrekare üzerinde yükselen Gönen Evleri, 6 ve 7 katlı 3 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 3+1 konutların hepsinin alanları 125 metrekare olarak tasarlandı.


Sefaköy Gönen Konutları'nın imkanları arasında; ana girişte 7/24 kameralı kontrol, her blokta ayrı su deposu, dijital intercom sistemi, güvenlikli giriş-çıkış, dairelerde hırsız alarm sistemi ve merkezi denetim sistemi yer alıyor.




Binaların deprem yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirildiği Gönen Sefaköy Konakları, İstanbul Sefaköy'de Gönen İnşaat imzası ile inşa edildi.


0212 426 52 03

0535 715 54 14

http://www.gonenkonaklari.com

Merve...