28 / 04 / 2024

Goodmans Fields london

Goodmans Fields london

Physkos Property, Berkeley Homes'un projelerinden biri olan Goodman's Fields projesinde ortak çalışma yapıyor. Londra'nın doğu bölgesinde, yedi dönüm arazi üzerine kurulu proje, City Bölgesi'nin en prestijli projesi olarak hayata geçiyor.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Sedat Kaya tarafından kuruldu.

London Buıld 2020 18 Kasım’da kapılarını açıyor!

İngiltere’nin başkenti Londra’da, inşaat yapı sektörünün önde gelen fuarlarından London Buıld 2020 18 – 19 Kasım 2020’de kapılarını açıyor…

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Rayyan Oil Fields Danışmanlık İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed M.F. Nashad tarafından kuruldu.

Londra'nın meşhur mağazası Liberty London satılacak!

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

London Eye ve Dungeons konseptleri Türkiye'ye geliyor!

Merlin Entertainments, London Eye ve Dungeons konseptlerini Türkiye’ye getirmek için çalışmalara başladı. Şehrin manzarasının izlendiği dönme dolap konseptli seyir platformu için uygun bir yer araştırılıyor.

NEF Brentford London lokasyon!

NEF Brentford London lokasyon bilgisi haberimizde bulunuyor. 73  daireden meydana gelen projede fiyatlar 380 bin Pound'dan başlangıç gösteriliyor. 

Goodmans Fields london Haberi

Goodmans Fields london

Physkos Property, Berkeley Homes'un projelerinden biri olan Goodman's Fields projesinde ortak çalışma yapıyor. Londra'nın doğu bölgesinde, yedi dönüm arazi üzerine kurulu proje, City Bölgesi'nin en prestijli projesi olarak hayata geçiyor. Kingwood Gardens ise Goodman's Fields'in 22 katlı kule şeklindeki en yeni bloğu. Her ünitenin kendi balkonu, kış bahçesi ve terası bulunuyor.