27 / 04 / 2024

Goodyear Kavşağı son durum

Goodyear Kavşağı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Ahmet Davutoğlu Goodyear Kavşağı'nı inceledi!

D-100 karayolunda yapımı süren Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı'nda incelemelerde bulunan Başbakan Davutoğlu, işçilerle tokalaşıp bir süre sohbet ederek, tenekede yaktıkları ateşle ısındı.

Goodyear Kavşağı'nın temeli 18 Ocak'ta atılacak!

Yeni yılın ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Goodyear Sapağına Kavanlar İnşaat tarafından yapılan köprülü kavşağın temelinin 18 Ocak’ta atılacağını belirterek, herkesi açılışa davet etti.

Goodyear Kavşağı’nın temeli 23 Ocak’ta atılacak!

Kavanlar İnşaat, hem hastane, otel AVM, kongre merkezi bulunan bu yaşam merkezine ulaşımın kolaylaşması, hem D-100’de trafiğin rahatlaması hem de MOBESKO, Metro gibi tesislere ulaşım için köprülü kavşak yapımını taahhüt etmişti...

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Gayberli Kavşağında incelemelerde bulundu.

Gölcük Hisar Deresi Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’ndaki çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Kocaeli Hisar Deresi Köprülü Kavşağı’nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Gölcük Hisar Deresi Kavşağı’nda uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli Kuzey Yan Yol hizmete açılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Goodyear Kavşağı son durum Haberi

Goodyear Kavşağı son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı. Köprü üzeri Ankara istikametine trafik akışı tamamen sağlanırken İstanbul istikametinde çalışmalar devam ediyor.


KÖPRÜ ALTINDAKİ KAVŞAK HİZMETE GİRDİ


Güney yan yol da kısmen trafiğe açıldı. Akademi Hastanesi ile MOBESKO arası trafiği Sakarya istikametine tek yönlü açıldı. Çuhane Caddesi döner sinyalizasyon bağlantısı yapılarak trafiğe açıldı. Köprü altındaki döner kavşak da tamamen hizmete girdi. Kuzey yan yol istikameti ise kısmen hizmet veriyor. Bu kısımda çalışmalar devam ediyor. Köprü üstü İstanbul istikametinde de çalışmalar sürüyor.



D-100 TRANSİT OLACAK


Proje tamamlandığında köprülü kavşağın üst kısmı araçlar için transit hale gelecek. Çuhane Caddesi’ne ve Yahya Kaptan yönüne dönüşler köprü altından rahat bir şekilde yapılacak. AVM’den çıkan...