02 / 05 / 2024

Google Glass ne demek

Google Glass ne demek

Türkiye’de Google Glass’a özel ilk emlak uygulaması geliyor. Bütün işlemlerin sesli komutlar ve parmak hareketleriyle dokunmatik olarak gerçekleştirildiği Google Glass uygulamasında size en uygun evi artık akıllı gözlüğünüzle bulmak mümkün...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Google'da katlanabilir telefon sektörüne giriyor!

Teknoloji devi Google'ın ilk katlanabilir telefon Pixel Fold, Galaxy Z Fold 4'ten daha ağır olacak. İşte detaylar!

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Starbucks fiyat listesi 2022 ne kadar? Starbucks menü fiyatları 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en popüler olan mekanlar arasında yer alan Starbucks'ın fiyat listesi merak ediliyor. "Starbucks fiyat listesi 2022" Google Trendler'de üst sıralarda yer aldı. Peki, Starbucks fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Google ve Facebook şimdi ne yapacak? Kürtaj yasası teknoloji devlerini zora sokuyor

ABD'nin yeni kürtaj yasası teknoloji firmalarını karıştırdı. Başta Google olmak üzere pek çok firma sakladığı verilerden dolayı zor durumda kalabilir.

Emekliye Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emeklilere dini bayramlar öncesi yatırılan ikramiye için bayramın yaklaşmasıyla da birlikte geri sayım başladı. Emeklilere ne kadar ikramiye yatırılacağı ise Google’da aranmaya başlandı. Peki Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira olacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Google'dan para kazanmak isteyenlere önemli müjde! Ödemeler başlıyor

İnternetin dev arama motoru Google, yayıncı ortaklarına telif ücreti ödemelerine başlayacak. Google, 300'den fazla yayıncıya telif ücreti ödeyeceğini açıkladı. Peki Google'dan telif ücreti kazanmak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

Rusya Google'un 500 milyon rublelik gayrimenkülüne el koydu

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş dijital dünyada da devam ediyor. Google'un Rusya'nın stratejik cephaneliklerinin görüntülerini erişime açmasının ardından Rusya'dan flaş bir hamle geldi.

Google emlak sektörüne giriyor!

İnternetin en büyük arama motorlarından Google, emlak sektörüne giriyor. Google California'a 8 bin ev inşa edecek.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Remax, Google Glass'ı gayrimenkul sektörüyle birleştirecek!

Başakşehir Akıllı Evleri bir de akıllı gözlükle görün Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul firması Remax, yeni projesini Başakşehir Living Lab'da test etti.

10 yıl önce 10 yıl sonra İstanbul! İşte Google Earth fotoğrafları!

Genişleme politikalarının İstanbul üzerindeki etkisini sanırız en iyi anlamamızı karşılaştırmalı görüntüler sağlıyor. Google Earth'ten 10 yıl önce elde edilen çarpıcı görüntüler değişimi gözler önüne seriyor.

Google Glass ne demek Haberi

Google Glass ne demek

Geçtiğimiz yıl emlak sektörüne adım atan teknoloji odaklı yeni nesil seri ilan sitesi Metrekare.com sektörün ilk Google Glass uygulamasını geliştirdi.  Tüm işlemlerin sesli komutlar, hareket algılayıcılar ve dokunmatik alandaki parmak hareketleriyle yönetildiği Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor, ilan detaylarını dinleyebiliyorlar.


Eşzamanlı emlak arama olarak da anılan bu özellik, sektörde giyilebilir teknolojilerin önemini de artırıyor. “Doğru ev” için “doğru zamanda” harekete geçme fırsatı sunan Google Glass uygulaması kusursuz bir emlak arama deneyimi yaşatma hedefinde.


İlan sahibine anında ulaşan akıllı gözlükler


Uygulamanın pratik ve kullanıcıyı rahatlatan çözümlerinden biri de “İlan Sahibini Ara” özelliği. Bir el hareketiyle ilan sahibine ulaşmanızı sağlayan uygulama oldukça pratik....