29 / 04 / 2024

google keşfet

google keşfet

Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatları vatandaşları hayli zorlamaya başladı. Sektör temsilcileri, gıda fiyatlarının haricinde yine vatandaşın cebini yakacak bir ürüne daha zam beklendiğini ifade etti.

BİP'ten dev kampanya! iPhone 14 Pro Max hediye edecek!

Yerli iletişim ve yaşam platformu  BiP, ‘Keşfet’ alanından ulaşılabilen servislerden biri olan BiPClub’ta dev kampanya resmen başladı! iPhone 14 Pro Max hediye edilecek! İşte kampanya ayrıntıları...

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

FETÖ'nün el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı!

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

FETÖ, İstanbul Park'ı cezaevi yapacaktı!

Asker uniforması giyen FETÖ'cü canilerin darbe girişiminden önce Formula 1 yarışlarına da ev sahipliği yapan İstanbul Park’ta keşif ve inceleme yaptıkları ve burayı cezaevi olarak kullanmayı planladıkları ortaya çıktı.

Hüseyin Tosun Kula jeopark alanını inceledi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun UNESCO Kula jeopark alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler, ZAFER Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kula Jeoparkını Keşfet projesi kapsamında oluşturulan gezi ve seyir alanlarında gerçekleşti.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

West Wall Marina Villaları kapılarını açtı!

Ekim ayı itibariyle yaşamın başladığı ve “İstanbul’u Denizden Keşfet” sloganıyla yükselen projenin tamamlanmasıyla ilgili bruncha futbol, sanat ve magazin dünyasından 20’ye yakın ünlü isim katıldı.

Peru'da, 5000 yıl öncesine ait bir tapınak keşfedildi!

Perulu arkeologlar, başkent Lima'nın kuzeyindeki ünlü El Paraiso arkeolojik yerleşim alanında 5000 yıl öncesine ait olduğu düşünülen bir tapınak keşfetti

TOKİ Isparta Keçiborlu'da yurt binası ve sosyal tesis ihalesi!

TOKİ Isparta Keçiborlu'da 400 kişi kapasiteli yurt binası ve sosyal tesis inşaatı işinin ihalesini 21 Mart 2013 tarihinde yapacak...

TOKİ Ankara Keçiören'de ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Keçiören'de inşa edilecek olan 32 derslikli ilköğretim okulunun ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor...

Keçesuyu ‘nda krediye uygun: metrekaresi 9 bin TL!

Seçkinler İnşaat’ın Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği Keçe Suyu Evleri projesinin tek ticari ünitesi olan 20 metrekarelik dükkanın metrekare fiyatı 9 bin lira olarak belirlendi

TOKİ Ankara Keçiören'de ilkokul ihalesi yarın saat 14.30'da!

TOKİ, Ankara Keçiören'de inşa ettireceği 32 derslikli ilkokulun ihalesini yarın saat 14.30'da yapıyor...

Keçesuyu’nda 180 bin liraya 20 metrekare dükkan!

1 adet satılık dükkanın bulunduğu Keçesuyu Evleri’nde satış süreci devam ediyor. Projenin teslimleri başlamış durumda

google keşfet Haberi

google keşfet

Türkiye'de kısa süre içerisinde birçok ürüne art arda zam geldi. Bu ürünlerin başını vatandaşların en çok kullandığı ürünler olan çay, şeker ve ayçiçek yağı gibi ürünler çekti. Hatta geçtiğimiz günlerde yumurtaya da büyük bir zam geldi ve 30'lu yumurta kolisi 60 TL'den satılmaya başlandı. Hal böyle olunca vatandaşların zam haberlerine yönelik ilgisi de hiç olmadığı kadar arttı. Şimdi ise maalesef yeni bir zam haberi daha geldi. 

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ OLACAKLARI ÖNCEDEN SÖYLEDİ

Vatandaşlar, gıda ürünlerinin dışında giyim alışverişlerinde de yüksek fiyatlarla mücadele ederken bir kötü haber daha verildi. Sektör temsilcilerine göre hazır giyime bir büyük zam daha gelecek.

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ciroların geçen yaza oranla ortalama yüzde 80 arttığı bilgisini paylaşarak, “Birçok marka adet satışlarında hâlâ pandemi öncesindeki rakamları...