03 / 05 / 2024

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch

Google'ın ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri belli oldu. Yeni saat 6 Ekim 2022'de tanıtılacak.

Google'dan sürpriz hareket: Pixel 8 Pro'nun yeni tasarımı ortaya çıktı! 

Google, yeni amiral gemisi Pixel 8 Pro modelini kendi web sitesinde sızdırdı. İşte konuyla ilgili bütün ayrıntılar...

Google Pixel 8a: Sınırları zorlayan performansıyla dikkat çekiyor! İşte muhteşem detaylar

Yakın zamanda ortaya çıkan Geekbench veritabanında Google Pixel 8a'nın görünümü, kullanıcılara neler sunabileceği konusunda ipuçları veriyor. İşte detaylar...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.

Muhteşem kameralı Google'ın Pixel 7'si Pixel 6A'dan 100 $ daha ucuz! 

Pixel hayranları: Pixel 7 şimdi 100 $ daha ucuza geldi. Pixel 7A, Pixel 6A'da olmayan birçok özelliği Pixel 7'den daha düşük bir fiyata sunuyor. Google, Pixel 7A'yı , genellikle yeni ürünleri ve mevcut ürünlere yönelik güncellemeleri tanıttığı yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O'da duyurdu

Google, Aralık ayından itibaren etkin olmayan hesapları silecek

ALPHABET'in Google'ı 16 Mayıs Salı günü, bilgisayar korsanlığı da dahil olmak üzere güvenlik tehditlerini önlemek amacıyla Aralık ayından itibaren iki yıl boyunca kullanılmayan hesapları sileceğini söyledi.

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Apple Watch Series 8, Ultra ve ikinci nesil SE arasında her zamankinden daha fazla seçenek var. Bunları sıralamanıza yardımcı olacağız.

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

İşte Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı  

Apple Watch Series 9 için geri sayım başladı. Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin bu sonbaharda gelmesi beklenirken, Apple Watch Series 8'de göreceğimiz iyileştirmeler hakkında söylentiler takip ediliyor.

Google Pixel Tablet'in özellikleri nedir?

Teknoloji alanında devleşen isim Google, kısa zaman evvel tertiplemiş olduğu I/O 2023 konferansında Google Pixel Tablet modelini ilan etti. Peki, sızıntılarla devamlı gündeme gelen bu tablet modeli kullanıcılarına hangi özellikleri sunuyor?

Google'a beklenen özellik geliyor! Milyarlarca Android cihaz kullanacak

Tile ve Apple gibi, Google da artık eksik gadget'larınızı bulmak için diğer kişilerin sahip olduğu cihazlara güvenecek. Ancak şirket, gizliliğin önceliklerinin başında geldiğinde ısrar ediyor.

Google Pixel Watch Haberi

Google Pixel Watch

Google, geçtiğimiz günlerde Pixel 7 ve Pixel Watch’ı piyasaya süreceği etkinliğin tarihini açıklamıştı. 6 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte Google’ın yeni akıllı telefonu ve uzun zamandır beklenen akıllı saati ilk kez kullanıcı karşısına çıkacak.. Fakat öncesinde merakla beklenen akıllı saatin fiyatı sızdırıldı.

Pixel Watch’un renk seçenekleri de ortaya çıktı!

Geçtiğimiz ay, Google Pixel Watch’un hücresel veri kullanan modelinin 399.99 dolar olacağı açığa çıkmıştı. Şimdi ise yeni modelin, standart versiyonunun fiyatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şirketin bilgisi dahilinde olmadan piyasaya sızan bilgilere göre yeni akıllı saat 349.99 dolardan alıcı bulacak.

Pixel Watch’un fiyatı dışında renk seçenekleri de sızdırıldı. Buna göre, Wi-Fi/Bluetooth versiyonu siyah gövde ve obsidyen kordon, gümüş gövde ve beyaz kordon, altın renk gövde ve yeşil renk seçenekleri ile piyasaya...