06 / 07 / 2024

googleın binası nerede

googleın binası nerede

Son 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren şirketler artık eski karargâhlarına sığmıyor. Yeni yapılan alanlarda klasik ofis konsepti ortadan kalkacak. Yeşil alanların ön planda olduğu bu binalar ‘geleceğin işyerleri’ olarak tanımlanıyor....

Dünyanın en zengin 10 kişi listesi güncellendi! Sıralama değişti mi?

ABD merkezli Forbes, dünyanın en zengin 10 insanı listesini güncellediği duyuruldu. Nisan ayında dünyanın en zengin insanı unvanını alan Bernard Arnault sırasını korurken, listeye ilk 10'da yer almayan Google'ın kurucularından Sergey Brin dahil olduğu açıklandı.

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın binası tahliye ediliyor: ODTÜ ve Bakanlık 'depreme dayanmaz' dedi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının binasını inceleyen ODTÜ ve Çevre Şehircilik Bakanlığından depreme dayanıksız raporu çıktı. Binada tahliye çalışmaları başladı. İşte detaylar...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

Google'ın üstün mühendislik harikası: Pixel 8 ve Pixel 8 Pro!

Google'ın merakla beklenen akıllı telefon modelleri Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun sızdırılan özellikleri, teknoloji dünyasını sallıyor. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun iddialı özellikleri gün yüzüne çıktı.

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Gmail duyurdu: iOS ve Android telefonlara yepyeni özellik geldi

Android ve iOS telefonlarda Google'ın Gmail'e getirdiği yazmama yardım et özelliğini kullanabilecek. İşte yazmama yardım et özelliği ve tüm detayları...

6 Haziran Salı son dakika depremler! Bugün deprem nerede oldu? İstanbul’da az önce deprem mi oldu?

Deprem haberleri bilhassa Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli olan iki büyük depremden sonra ilgi ile takip ediliyor. 6 Haziran 2023 deprem mi oldu, nerede oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Pixel 7A size ödediğinizden fazlasını verir

"Ne için ödersen onu alırsın" sözünü bilirsiniz. Bu her zaman doğru değildir. Google'ın yeni Pixel 7A telefonuyla, diğer telefonlara kıyasla ödediğinizden fazlasını elde edersiniz.

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

googleın binası nerede Haberi

googleın binası nerede


Son 10 yılda hızlı bir büyüme gösteren şirketler artık eski karargâhlarına sığmıyor. Yeni yapılan alanlarda klasik ofis konsepti ortadan kalkacak. Yeşil alanların ön planda olduğu bu binalar ‘geleceğin işyerleri’ olarak tanımlanıyor. Apple ‘uzay gemisi’ konseptini hayata geçirirken, Amazon cam kürelerde çalışanlarını ağırlayacak. İşte teknoloji devlerinin tasarladığı yeni merkezler.


APPLE


5 milyar dolarlık bina


APPLE’ın inşa edilecek yeni binasının 5 milyar dolara mal olması bekleniyor. Binanın maliyeti 11 Eylül’den sonra yıkılan İkiz Kuleler’in yerine yapılan One World Trade Center’dan bile pahalı olacak. 


AMAZON


Cam kubbe ofisi


AMAZON’un CEO’su Jeff Bezos’un planlarında ise sadece cam ve demir olmak üzere dünyanın en büyük ‘kubbe’ şeklindeki ofisini yapmak var. Binanın her bir cam küresinin kendisine ait klima sistemi ve botanik bahçesi bulunacak.


FACEBOOK


En büyük merkez


FACEBOOK’un patronu Mark Zuckerberg’ün de aklında...