04 / 05 / 2024

GOP Yeşil Proje Yapı

GOP Yeşil Proje Yapı

GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi, Alaittin Sılaydın, Cengiz Dilli, Kamil Engin Yeşil ve Onur Akçay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Yeşil GYO'dan Innovia 4 açıklaması: Sermaye artışının 285 milyon TL'si proje için kullanılacak!

Yeşil GYO, sermaye artışından elde edilecek fonun kullanım yerlerini tek tek açıkladı. Innovia-4 projesi ile ilgili de açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar...

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle'nin lansmanı yapıldı. Söz konusu projede, 59 ve 89 metrekarelere sahip 168 bungalov yer alıyor.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Sincan'da 1 milyonluk yeşil dönüşüm!

Sincan Belediyesi, büyük çoğunluğunu Hazine’den tahsis ettiği 1 milyon metrekarelik alanda yeşil dönüşüm işlemi yapacak. Başkan Ercan 5 ayrı proje ile insanların Sincan’a gelmesi için sebep oluşturduklarını dile getirdi. 

Bizim Yeşil Vadi ile Ankara'ya 235 konut geliyor! Yeni proje!

Bizim Yeşil Vadi projesi, Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor..

Greenox, Türkiye’nin “En Yeşil Binası” seçildi!

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

Greenox: Türkiye'nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikalı projesi!

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı!

Suryapı Yeşil Mavi kampanyalı ödeme planı kapsamında 997 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Proje ''Mutlu Evler Türkiye Kampanyası'' kapsamında yer alıyor.

Maltepe Yeşil Mavi 2017 güncel fiyat!

Maltepe Yeşil Mavi 2017 güncel fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 437 bin TL'den başlıyor. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Yeşil Yol 2018’de tamam!

Son viraja giren Yeşil Yol 2018’de tamamlanacak. 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak yatırıma 700 milyon lira kaynak aktı. Proje kapsamında Giresun Adası turizme açılıyor

GOP Yeşil Proje Yapı Haberi

GOP Yeşil Proje Yapı

GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi, Alaittin Sılaydın, Cengiz Dilli, Kamil Engin Yeşil ve Onur Akçay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. 

GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat işleri yapmak yapılan inşaatları satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi adres: Topkapı, Yılanlı Ayazma Yolu, Yeşil Plaza, No:15....