13 / 05 / 2024

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi nerede

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacak. 

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar Muğla’ya 862 Milyon lira yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal yaşam merkezini de yıl içinde tamamlayacak.

TOKİ Mudurnu’da inşa ettiği konutlarda güvenli bir yaşam sunuyor!

TOKİ’nin Bolu Mudurnu’da inşa ettiği sosyal konutlar, bölge sakinlerine bölgenin sert ikliminde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Beylikdüzü Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi açılıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir annenin dünyayı nasıl değiştirdiğine kanıt olan Atatürk’ün annesine ithafen Gürpınar’daki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nin 10 Kasım’da açılışını yapacaklarını duyurdu.

Silifke Belediyesi'nden yeni sosyal yaşam alanı!

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2’lik sosyal yaşam alanı, eşsiz Göksu manzarası ve çevre düzenlemeleriyle Silifke’nin yeni gözde mekânı olacak.

Tekirdağ Malkara'da Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Malkara Belediyesi tarafından "Kadın Sosyal Yaşam Merkezi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yurdakul açılış töreninde yaptığı konuşmada Malkara'daki sorunlara çözüm üretmek adına vatandaşlarla birlikte görev yaptıkları söyledi.

Beylikdüzü Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi nerede Haberi

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi nerede


Gördes Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol mevcut Anadolu Otel’in yerine yapılması planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini tanıttı.

Gördes Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında oy birliğiyle kabul edilen projeyle ilgili konuşan Başkan Muhammet Akyol; “ İnşallah üçüncü dönemimizde ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizi hayata geçirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Toplantıda yatığı açıklamada değişen ve gelişen Gördes’e yeni bir proje daha kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Akyol, “Belediye Başkanlığı 3. Dönemimizde nasip olursa şuan ki Anadolu Otelimizin yerine Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Gördes’imiz için ihtiyaç olan çok fonksiyonlu yaşam merkezinin planlamasını ve maketini yaptırdık. İnşallah önümüzdeki dönemde nasip olursa Gördes’imize kazandıracağız. Hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Gördes...