03 / 05 / 2024

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı,TÜRSAB ve TÜROFED işbirliğiyle hayata geçirilecek "Engelsiz Turizm" projesi, düzenlenen tanıtım toplantısı ile start aldı.

GÖRBİR Engelsiz Turizm projesi tanıtım toplantısı yapıldı!

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED işbirliğiyle yapılacak "Engelsiz Turizm" projesi, tanıtım toplantısıyla start aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı için sözlü sınav detaylarının belli olduğunu kaydetti. Buna göre yapılacak olan sözlü sınav detayları neler ve başvurular nereye yapılacak? 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 47 Memur personel alımı yapacak: Başvuru şartları neler?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 47 memur personel alımı yapma kararı almıştır. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacaktır ve KPSS puanı da değerlendirilecektir. Belirli şartlar ve kanun kapsamında yapılacak olan alımların detayları haberde...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan birçok kadro için personel alacak! Kadrolar bir bir belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı öğrenildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği duyuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Kütüphaneci alımı şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alım ilanını yayınladı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre sözlü sınav sonuçlarına göre kütüphaneci pozisyonuna toplamda 465 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Haberi

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği

Le Meridien Etiler istanbul'da gerçekleştirilen programa, Ak Parti İstanbul EKM Başkam ve Proje Koordinatörü Mustafa Bügelek, Görbir Adana Şube Başkanı Ediz Mut, Görbir Genel Başkanı Mehmet Yüksel, İstanbul Eski Milletvekillerinden Lokman Ayva, TÜRSAB Basın Danışmanı Günnur Özalp ve pek çok sayıda dernek kuruluşu da katıldı. 


FARKINDALIK OLUŞTURACAK 

Engelsiz Turizm Projesinin aslında belli bir zaman aralığında değil belli bir toplumsal davranış oluşana kadar sürdürülecek bir proje olduğunu belirten Bügelek, projenin yaygınlaşması sürecinde paydaşlarla olan işbirliğinin verimli şekilde geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi. 


İstanbul eski milletvekillerinden Lokman Ayva da, şu anda kamuda ve özel sektörde 200 bine yakın engellinin istihdam edildiğini, bunların 35 bininin devlet memuru olarak işe başladığını ve bu iş hayatının doğal bir sonucu tatile ihtiyaç duyulduğunu belirtti. TÜRSAB Başkan Danışmanı Günnur Özalp...