18 / 08 / 2024

GOSB Tekonopark

GOSB Tekonopark

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Teknopark, 10 milyon dolarlık ihracatla Türkiye’nin en çok ihracat yapan beşinci teknoparkı.

Gebze Özbekistan’a ikinci OSB’yi kuracak!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB), OSB yatırımlarını hızlandırdı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te 5 milyon metrekare alana sanayi bölgesi kuran GOSB, 150 milyon dolara mal olacak yatırımın ilk etabı tamamladı.

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

GOSB Tekonoparkı büyümeyi hedefliyor!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Teknopark, 10 milyon dolarlık ihracatla Türkiye’nin en çok ihracat yapan beşinci teknoparkı.

GOSB Teknopark'ta herkes yerini alabilecek!

Sanayi bölgesinin ortasında yer alan GOSB Teknopark, doğrudan sanayiye odaklı birçok yenilikçi ürün ve teknoloji geliştirilmesine olanak sağlıyor. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Tolga Bildirici, projeler ile ilgili bilgi verdi.

Vahit Yıldırım: Tataristan’a OSB kuracağız!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Vahit Yıldırım, Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da GOSB adıyla karma bir organize sanayi bölgesi (OSB) kuracaklarını söyledi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi imar planı kesinleşti!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Tembelova Alanı Revizyon İmar Planları, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 30 Aralık 015 tarihinde onaylanarak askıya çıkarılmıştı.

Kocaeli'de ulaşım projelerine hız verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, “GOSB ve diğer organize sanayi bölgelerinin otoyol bağlantıları için proje çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda netlik kazanacak" dedi

M Expo görücüye çıktı!

Ali Kılıç, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (GOSB) sanayici ve işadamlarını, Türkiye’nin ilk çevreci fuarı olarak nitelendirilen Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesi hakkında bilgilendirdi.

Maltepe Fuar Merkezi M Expo görücüye çıktı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, GOSB sanayici ve işadamlarını, Türkiye’nin ilk çevreci fuarı olarak nitelendirilen Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesi hakkında bilgilendirdi.

GOSB'ta 5.704 metrekarelik rezerv parselin tahsis işi yapılacak!

Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde yer alan 5.704 metrekare alana sahip 1 adet rezerv parselin tahsisi Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) tarafından 3 Aralık 2014 günü saat 14:00'da ihale edilecek.

Kocaeli'de fabrika yangını meydana geldi!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde ( GOSB ) faaliyet gösteren fabrikanın depolama sahasında henüz belirlenmeyen neden ile yangın çıktı. Fabrikanın deposunda çıkan yangın hasara neden oldu.

Gediz Gençlik Merkezi inşaatı sürüyor!

Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Müteşebbis Heyet Toplantısına katılmak üzere Gediz ilçesini ziyaret eden Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, halen yapımı devam eden Gediz Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu...

Anadolu Çarşısı Çayırova dükkan fiyatları!

Anadolu Çarşısı Sabiha Gökçen Havalimanı ’ na 10 dakika, sanayi sitelerinin merkezi GOSB’ a 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. Anadolu Çarşısı Çayırova dükkan fiyatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...

GOSB Tekonopark Haberi

GOSB Tekonopark

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Teknopark, sanayici ile teknoloji üreten KOBİ şirketlerini buluşturan, Türkiye’nin bu anlamda önemli teknoparklanndan biri. Genelde üniversitelerin içerisinde ya da bir üniversite ortaklığında görmeye alışkın olduğumuz teknoparklardan farklı olarak GOSB Teknopark, orta ölçekli ve büyük şirketlerle start up’lar arasında işbirlikleri kurulmasında büyük bir sinerji yaratıyor. GOSB ile ana faaliyet alanı teknoloji ve teknopark işletmesi olan İsrail merkezli Tefen, GOSB Teknopark’ın yüzde 49’ar oranla eşit ortağı. GOSB Teknopark’ta yazılım başta olmak üzere farklı sektörlerde çalışan yaklaşık 140 şirket bulunuyor. Gebze Teknik Üniversitesinin içerisine bu yıl ek bir alan açacaklarını söyleyen GOSB Teknopark Genel Müdürü Dr. Emre Aksan, bununla birlikte üniversitenin içinde akademisyenler ve öğrencilerin kendi şirketlerini kurabileceğini belirtiyor. Böylece GOSB Teknopark’ın toplam kiralanabilir alanı 25 bin...