19 / 05 / 2024

Göveçlik İplik Fabrikası Naturel Gayrimenkul

Göveçlik İplik Fabrikası Naturel Gayrimenkul

DENÎZLİ Merkezefendi'de 7 yıl önce kapanan Göveçlik İplik Fabrikasının geçen 13 Kasım'da Naturel Gayrimenkul tarafından satın alınan 98 bin metrekarelik arazisinin sanayiden konut alanına dönüştürülmesine tepki geldi..

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Böylesi hiç görülmedi! Depremin ardından kiralık ve satılık fiyatları patladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeden göç ve büyük kentlerde güvenli yapı arayışı, konut ve kira fiyatlarında büyük patlamaya neden oldu.

Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL! Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Hakmar'da güneşlik 129 TL, tül 169 TL, kaydırmaz halı 219 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Hakmar 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'a 3 bin 498 TL indirim! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei resmi internet sitesinden Güç ve Zarafet sarmalı P50 Pocket'a 3 bin 498 Türk Lirası indirim yaptı. Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'ı sakın kaçırmayın! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar?

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i seçiyor!

İstanbul ve Ankara'dan göç edenler İzmir'i tercih ediyor. Yoğun göç ve markalı konut projeleri ile kentte yatırımların artması bekleniyor.

TMSF Akbulut Tekstil'in Güngören'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Ananim Şirketi'nin Güngören'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Erzincan ve Kastamonu Şeker Fabrikası'nın ihale tarihi uzatıldı!

ÖİB tarafından Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.ye ait Erzincan Şeker Fabrikası ve Kastamonu Şeker Fabrikası’nın özelleştirme ihalelerinde tarih uzatıldı...

Hasköy Yün İplik Fabrikası AVM oluyor!

Hasköy’de bulunan 66 yıllık Yün İplik Fabrikası’nın yerine AVM ve konut projesi geliyor. Son dönemde bir çok sanatsal etkinliğe de ev sahipliği yapan fabrika arazisi için hazırlanan imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Ankara havagazı fabrikası yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve bir dönem asbest iddialarıyla sık sık gündeme gelen havagazı fabrikası yıkıldı.

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Göveçlik İplik Fabrikası Naturel Gayrimenkul Haberi

Göveçlik İplik Fabrikası Naturel Gayrimenkul
DENÎZLİ Merkezefendi'de 7 yıl önce kapanan Göveçlik İplik Fabrikasının geçen 13 Kasım'da Naturel Gayrimenkul tarafından satın alınan 98 bin metrekarelik arazisinin sanayiden konut alanına dönüştürülmesi ve kat yüksekliğinin 2'den 8"e çıkarılması tepkilere neden oldu. Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Garip, düzenlemenin rant amacı taşıdığını belirtip, konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar da kat artırımının kentleşme adaletine uygun olmadığını savundu. 


Hürriyet...