03 / 05 / 2024

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornovaya 8 proje kazandıracak

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornovaya 8 proje kazandıracak

Sağlık ve inşaat alanında yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu yaklaşık 1 yıl içinde kente 8 proje kazandırmaya hazırlanıyor.

Ücretli çalışan sayısı 15 milyon 104 bin 259 oldu! İnşaat sektöründe yüzde 14,1 artış! 

TÜİK tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı şubatta aylık bazda yüzde 0,6 yükselirken, yıllık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi. Peki inşaat sektöründe durum ne? İşte sektör sektör o rakamlar... 

TÜİK açıkladı: Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 9,1'e çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, Ocak ayında bir önceki aya göre 0,2 puan artış göstererek yüzde 9,1 şeklinde oldu. Açıklanan rakamlara göre bu dönemde işsiz sayısı 3 milyon 214 bin kişi şeklinde belirlendi.

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 92,1'lik artış!

Kasım 2023 döneminde AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 92,1, bir önceki aya göre ise yüzde 13,3 artış gösterdi.

Toplam ciro endeksi Eylül ayında yüzde 64,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 64,1 artış gösterdi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Temmuz'da trafiğe 232 bin 253 yeni araç kaydedildi! 1 yılda yüzde 7.1 arttı! 

Trafiğe kayıtlı araç sayısı, Temmuz ayında geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 7,1 yükselerek 27 milyon 754 bin 948'e çıktı. 

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

AVM Metrekare Verimlilik Endeksi Mayıs'ta yüzde 100,1 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Mayıs ayı sonuçlarına göre, AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 100,1 arttı

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 6,1 oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Mayıs ayında aylık bazda değişmezken, yıllık bazda yüzde 6,1 arttı.

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

İngiltere ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyüdü!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere ekonomisi 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 0,1 büyürken, Mart'ta yüzde 0,3 daralma gösterdi.

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornovaya 8 proje kazandıracak Haberi

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornovaya 8 proje kazandıracak

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki MyVia Terrace ve MyVia Fest, Çiğli MyVia Wins ve Buca MyVia Yıldız projelerini Aralık ayında tanıtacaklarını söyledi. 2016 yılı içinde de, Alsancak'ta MyVia Deluxe, Gaziemir'de MyVia Country, Bayraklı'da MyVia Bayraklı Kule ve Buca'da da MyVia Yıldız 2 projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Gözde Grubu, böylece yaklaşık 1 yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırarak, 700 milyon lirayı aşan yatırım yapmış olacak. 1+1 daire sayısının ihtiyacın üzerine çıktığı yönündeki yorumların doğru olmadığını savunan Op. Dr. Kenan Kalı, "1+1 konseptini İzmir'e öğreten MyVia'dır. Yatırımcı bugünü değil, yarını satın alır. 1+1 konutlar, yatırımcı için doğru bir adres" dedi. 



Sabah Egeli




Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu,...