06 / 05 / 2024

gözde grup yatırımları

gözde grup yatırımları

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, nitelikli göç alan şehirlerin başında gelen İzmir’de, artan taleple birlikte konut ihtiyacının da devam ettiğini aktardı. 

Gözde Grup hastane sayısını 12'ye yükseltecek!

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, inşaat sektöründe başarılı projelere imza atıyor. İzmir'de 2, Aydın ve Kuşadası'nda birer olmak üzere; 4 hastane hizmete açarak yurt genelindeki hastane sayısı 12'ye çıkacak.

Gözde Grup 3 proje için 160 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Bugün dek farklı konseptler geliştirdiklerini ve sektörde takip edilen bir marka olduklarını anlatan Kenan Kalı üç proje ile toplam 160 milyon tl değerinde yatırıma imza attıklarını söyledi.

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

KİT'ler geçen seneye oranla yatırımlarını yüzde 179 yükseltti

Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) geçen yıl sonu itibarı ile yatırımlarını bir önceki seneye göre yüzde 179 yükselterek 109 milyar 300 milyon liraya çıkarttı. İşte ayrıntılar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Konut yatırımları deniz kenarına yöneldi!

Hepsiemlak tarafından açıklanan Mayıs 2021 Emlak Endeksi sonuçlarına göre, konut yatırımları deniz kenarına yöneldi.

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Çin'de gayrimenkul yatırımları yüzde 6.8 arttı!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'ndan (NBS) yapılan açıklamaya göre; ülke genelinde Ocak-Kasım döneminde gayrimenkul yatırımları yüzde 6,8 arttı. 

Çin’in gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 arttı!

Temmuz ayında Çin'in sanayi üretimi yüzde 4,8 yükselirken, ülkede gayrimenkul yatırımları yüzde 3,4 artış gösterdi.

gözde grup yatırımları Haberi

gözde grup yatırımları

Konut faizlerinin düşürülmesiyle birlikte, taleplerin de arttığını söyleyen Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, yılın son çeyreğinde sektörde bir hareketlenme yaşandığını ifade etti. Bu hareketlenmenin 2020 yılı için umut verici olduğunu da belirtti. Kenan Kalı, “İzmir’de Türkiye’den bağımsız olarak farklı bir ekonomik hareketlilik var. Türkiye ve İzmir’in geleceğine olan güvenimiz tam. Bu güvenden hareketle kentimizin ve insanların yararına olacak projelerimizle yatırımlarımızı bu yıl da sürdüreceğiz” dedi.

Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre, 2020’de ticaretin daha fazla canlanacağını belirten Kenan Kalı, “Ekonominin çarkları tekrar dönecek. Yeni yatırımlar ancak yılın sonuna doğru hayata geçirilebilecek” diye konuştu.

İzmir marka kent

İzmir’in yaşam kalitesi anlamında bir marka kent özelliğinde olduğunu da belirten Kenan Kalı, şunlara değindi: 

“İzmir, eğitim ve sosyal anlamda bir cazibe merkezi. Hoşgörüsü nedeniyle...