29 / 07 / 2024

gözlere dijital ekran takmak

gözlere dijital ekran takmak

Wired dergisine göre dünyayı değiştirebilecek yedi düşünce arasında elmaslardan gökdelenler inşa edilmesi de yer alıyor...

'Kripto Para' görüşmeleri bu hafta TBMM'de başlayacak!

TBMM Genel Kurulu, kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlayacağı kaydedildi. Google yetkilileri, "dijital telif" gündemi ile toplanacak Dijital Mecralar Komisyonunu bilgilendirecekler.

Tarımsal destek ödemeleri nasıl sorgulanır? Mazot Gübre desteği Mart 2024 sorgulama ekranı e-Devlet!

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara peş peşe yatırılırken, pek çok kişi de tarımsal destek ödemelerinin nasıl sorgulanacağı ile ilgili detayları merak ediyor. İşte çiftçi destek ödeme sorgulama ekranı e-Devlet...

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

E-Devlet ve Web Tabu Miras Kaydı Sorgulama ekranı açıldı! Miras sahibi olabilirsiniz...

E-Devlet'te beklenen ekran açıldı. Bu ekran üzerinden kontrol edip mirasınız olup olmadığını görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden ve akrabalarınızdan miraslar kalabilir. İşte haberin ayrıntıları ve sorgulama ekranının detayları...

Philips, 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’nin satışına başladı!

Günümüzde TV izlemeyi adeta şölen haline getiren LED TV’ler son dönemlerin en popüler elektronik cihazlarından biri oldu. Philips de bu konuda dev bir adım atarak 58PUS8507 58 inç 147 ekran 4K ultra HD Android Smart LED TV’yi üreterek satışa çıkardı.

GSB 1453 personel alımı başvuruları bugün son gün! KPSS'den 60 puan alanlar fırsatı kaçırmayın! Hemen başvurun!

Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre KYK yurtlarında istihdam edilmek üzere, KPSS B grubu P3 puan sırası esas alınarak toplam 1453 personel alınacak. GSB başvuru ekranı ve şartları belli oldu. Başvurular bugün sona eriyor. Hemen başvurun...

Dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önü açılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital cüzdanlarla kolay ve güvenli ödemelerin önünü açıyor. Bu sayede daha az nakitli ekonomiye geçiş ve finansal tabana yayılmanın artırılması sağlanacak.

Regal 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV görücüye çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Beyaz eşyada olduğu kadar smart TV’de de oldukça iddialı bir konumda olan Regal son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu tanıttı. Regal, 58R754U 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Smart LED TV ile oldukça göz doldurdu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Vestel 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV peşin fiyatına 4 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel, televizyon izlemeyi zevk haline getiren bir televizyonla adeta müşterilerinin gönlünü fethetti. 65OG9930 65 inç 164 ekran 4K smart OLED Google TV’yi satışa çıkaran Vestel, ayın zamanda peşin fiyatına 4 taksit imkânının da olduğunu açıkladı.

Bir milyar renk tonuna sahip Samsung 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’de fiyatlar güncellendi!

Dünyanın en büyük teknolojik cihaz üreticilerinden Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu üretti. Samsung, 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’yi satışa çıkardı.

8 litre Sinbo Dijital Airfryer, 2 Eylül'de Şok'ta satışta! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! İşte indirimli fiyatı...

Şok marketten airfryer almak isteyenlere güzel haber geldi! Şok, 8 litre Sinbo Dijital Airfryer'ı uygun fiyatlı piyasa fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Şok'ta 8 litre Sinbo Dijital Airfryer ne kadar? 8 litre Sinbo Dijital Airfryer kaç TL? İşte 2 Eylül 2023 fiyat listesi...

Üçlü kamera sistemiyle dikkat çeken Xiaomi 13T'nin herkesten saklanan gerçek görüntüsü sızdı!

Xiaomi'nin, amiral gemisi modelleriyle rekabet edecek yeni bir cep telefonu modeli gün yüzüne çıktı. Xiaomi 13T adını taşıyan bu cihaz, etkileyici bir 144Hz OLED ekran ve üçlü kamera sistemine sahip olarak geliyor.

gözlere dijital ekran takmak Haberi

gözlere dijital ekran takmak

Google CEO'su Larry Page, "Eğer çılgınca birşeyler yapmıyorsunuz, yanlış işler yapıyorsunuz demektir" diyor. Page'e göre eğer yaptığınız işi diğerlerinden yüzde 10 daha iyi yapıyorsanız, bu diğerleri ile aynı şeyi yapmaya devam ettiğiniz anlamına gelir. Bu yüzden, rakiplerinizden on kat daha iyi ürün ve hizmet sunmanız gerekiyor. Ancak bu şekilde dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Larry Page gibi insanların sayısı çok yüksek değil. Bu insanlar tek bir düşüncenin tüm dünyayı değiştireceğine inandılar ve bunu yapmayı başardılar. Page ve Brin tarafından yaratılan arama motoru Google sayesinde dünyanın tüm bilgisine anında ulaşmaya başladık. Ve diğer değişimler de bunu izledi.

Evet bir düşünce dünyayı değiştirebilir. İşte Wired dergisine göre dünyayı değiştirebilecek yedi düşünce: 

1. Şarj edilebilen uçaklar

Otomotiv sektörü çevreye verdiği zararı azaltmak için radikal tasarımlara yöneliyor. Tesla, Prius, Volt...