13 / 05 / 2024

göztepe aydoğan park adres

göztepe aydoğan park adres

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi Eylül’de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşamki , "Millete Sesleniş" konuşmasında, merakla beklenen şehir hastaneleri hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Göztepe Şehir Hastanesi’nin eylül ayında açılacağını belirtti…

İkitelli ve Göztepe Şehir Hastaneleri Mayıs'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını müjdelediği İkitelli (Başakşehir) ve Göztepe şehir hastanelerinin inşaat çalışmalarında sona gelindi…

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Göreme Vadisi, milli park olmaktan çıkarıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Göreme Vadisi, millî park olmaktan çıkarıldı.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Park Residences Göztepe ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi İstanbul Kadıköy Göztepe'de dört blok olarak Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede 5 yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Park Residence Cadde Göztepe fiyatları!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 360 bin TL'den başlıyor...

Göztepe Park Residences Cadde ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa ediliyor. Projede toplam 341 daireye yer veriliyor...

göztepe aydoğan park adres Haberi

göztepe aydoğan park adres


İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe'de yükselen Aydoğanpark Göztepe projesi Aydoğan İnşaat imzasını taşıyor. Aydoğanpark Göztepe projesinde 43 konut olacak.


Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Aydoğanpark Göztepe projesinde 3+1 ve 4+2 dubleks konut seçenekleri sunuluyor. Aydoğanpark Göztepe projesi 1.071 metrekare alanda inşa edilecek.


Her katta üç dairenin planlandığı Aydoğanpark Göztepe projesi 14 katlı tek blok olarak tasarlandı. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 tarihinde teslim edilecek.


Aydoğanpark Göztepe projesinde dairelerin alanları 127 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlıyor.




Adres : Bestekar Ziya Sok. No 8 Göztepe / ISTANBUL


Tel: 0216 405 12 91

Web: http://www.aydoganinsaat.com/

Gülcihan...