08 / 05 / 2024

göztepe ofis projeleri

göztepe ofis projeleri

Göztepe'de yer alan Dumankaya İkon, Four Winds ve Nida Kule projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Nidakule Göztepe'de ofislerin metrekare kirası 25 dolar!

Tahincioğlu Gayrimenkul’un A plus ofis projesi Nidakule Göztepe İş Merkezi, yabancı yatırımcılardan büyük bir ilgi görüyor

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu!

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı.

Pırlanta Göztepe yüksek kira getirisi sağlayacak!

İstanbul'un önemli lokasyonlarından Kadıköy Fikirtepe'de markalı konut projeleri tüm hızıyla sürüyor Erkan İnşaat'ın toplu yaşam alanları projesi Pırlanta Göztepe'nin temelleri bölgede yükseliyor.

Ceylan İnşaat'tan Göztepe'de kentsel dönüşüm projesi!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. Projede yer alan 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

Şua İnşaat Göztepe projesinde son durum ne?

Şua İnşaat Göztepe projesinde inşaat çalışmalarının Haziran aylarında okulların kapanması sonrasında başlaması hedefleniyor. Tek kule olarak yükselecek olan proje kapsamında inşaat çalışmalarıyla satışlar da başlayacak.

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevki Yılmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

AC Yapı Göztepe Projesi!

AC Yapı Göztepe Projesi'nde çalışmalar henüz başlamadı. Projelendirme aşamasında olan AC Yapı Göztepe Projesi kapsamında tek blok yer alacak. Firma Anadolu Yakası'nda 3 proje daha hayata geçirecek.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

İzmir Göztepe'deki kafeteryalara 200'er bin TL'lik şok!

Göztepe sahil kesiminin en yoğun uğrak yerlerinden kafeteryalar için Milli Emlak Müdürlüğü'nün en az 200 bin TL olmak üzere işgaliye kirası istemesi, işletmecilere şok yaşattı.

Göztepe Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Göztepe Turizm Anonim Şirketi, Elif Keskinel Ülker, Şeyma Demirhan, Durmuş Yatmaz tarafından 4 milyon 275 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Fatih Altın Han'da kuruldu.

göztepe ofis projeleri Haberi

göztepe ofis projeleri


Göztepe'de inşa edilen 3 projenin havadan genel görüntüleri için...