17 / 05 / 2024

göztepede metrekare fiyatları ne kadar

göztepede metrekare fiyatları ne kadar

İstanbul Anadolu Yakası’nda Fikirtepe ile başlayan kentsel dönüşüm hareketi, komşu semt olan Ziverbey-Göztepe hattında da hız kazandı. Bağdat Caddesi’ne yakınlığı bölgeye ilgiyi artırıyor.

O ilin konutta gözde ilçeleri tek tek açıklandı! Metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Lisanslı Değerleme Uzmanı İbrahim Ceylan, Erzurum konut sektörü ile iligli değerlendirmelerde bulundu. Erzurum'un en çok tercih edilen bölgeleri ve konut metrekare fiyatları tek tek açıklandı. 

Konut fiyatlarında rekor artış! Metrekare fiyatları ikiye katlandı!

BETAM ve Sahibinden.com'un hazırlamış olduğu rapora göre konut fiyatlarında rekor artış yaşandı. Türkiye genelinde ortalama satılık konut metrekare cari fiyatı yüzde 119,3 artış kaydetti ve 7 bin 965 TL olarak açıklandı.

Konut satış ve metrekare fiyatları en çok hangi illerde arttı?

TÜİK rakamlarına göre Mart'ta Türkiye genelinde 111 bin 241 adet konut satıldı. Bu rakam ile konut satışları Şubat'a göre yüzde 37,0, 2020'nin Mart ayına göre ise yüzde 2,4 artış gösterdi. Peki konut satış ve metrekare fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte detaylar...

Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa canlandı!

BETAM ve sahibindencom ortaklığında hazırlanan Konut Piyasası Görünümü raporuna göre Ankara’da kiralık metrekare fiyatları düştü, piyasa hareketlendi.

İzmir'de konut metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor!

Türkiye genelinde konut fiyatlarında en yüksek değere sahip 5 il açıklandı. Verilere göre, 3'üncü sırada yer alan İzmir'de konut metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

216 Koru Plus güncel daire fiyatları!

216 Koru Plus güncel daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 300 TL'den başlıyor. 216 Koru Plus Evleri'nde avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

KÖY’de metrekare fiyatları 8 bin 200 TL'den başlıyor!

Siyahkalem’in, Zekeriyaköy’de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği KÖY projesinin lansman döneminde, 4 bin 500, 5 bin  TL olan metrekare fiyatları 3 yıl sonra bugün 8 bin 200 – 10 bin TL seviyelerine yükseldi. 

Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı ve aynı zamanda düzenlenen CNR Emlak Zirvesi'ne yoğun ilgi gösterildi. Fuara katılan Nazmi Durbakayım; ''Konut metrekare fiyatlarının 3 bin 500 TL'den başlaması gerekir'' dedi.

Yeniköy Konakları Güzeltepe ev fiyatları!

Yeniköy Konakları Güzeltepe ev fiyatları 660 bin TL'den başlıyor. Yeni Yapı İnşaat imzası taşıyan Yeniköy Konakları projesi 30 bin 856 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları!

ONS İncek Konutları güncel satış fiyatları minimum 450 bin TL'den başlıyor. Proje 39 bin 168 metrekare alan üzerine üç blok olarak inşa ediliyor...

Nef 36 Güneşli fiyatları!

Nef 36 Güneşli fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Mirage Marina Bodrum güncel satış fiyatları!

10 blok olarak planlanan Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bardakçı Mevkii'nde hayata geçirilen Mirage Marina'da güncel satış fiyatları 895 bin TL'den başlıyor...

göztepede metrekare fiyatları ne kadar Haberi

göztepede metrekare fiyatları ne kadar

Kentsel Dönüşüm Yasası’nın verdiği avantajlar İstanbul’un yıldızı parlak semtlerine yenilerini ekliyor. Göztepe-Ziverbey, İstanbul’un son dönemde yıldızı parlayan yeni bölgesi haline geldi. Bağdat Caddesi, Nişantaşı gibi popüler semtlerde hareketlenen kentsel dönüşüm, Anadolu Yakası’nın yeni dönüşüm merkezi Göztepe-Ziverbey hattında da hız kazandı.


Ortalama metrekare satış fiyatlarının 9 bin lira seviyesine ulaştığı bölgede, DKY İnşaat’tan Aydoğanlar İnşaat’a, BR Yapı’dan Sadıkoğlu İnşaat’a kadar farklı firmaların 18 dönüşüm projesi hayat buluyor.Göztepe-Ziverbey’de daha çok parsel bazında kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülürken, bu projeler Kadıköy E-5 karayolu alt bölgesinde yoğunlaşıyor. Hemen hemen her firma bu bölgede yer almak istiyor. Çünkü malikler ve müteahhit firmalar yapılan dönüşüm işbirliğinde devlet desteği ve teşviki alınabiliyor. Projelerin kolay satılabilmesi ve likidite akışının kolay sağlanabilmesi de bölgede dönüşümün hızlanma nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.