27 / 04 / 2024

Göztepeden tesis atağı

Göztepeden tesis atağı

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stat için yıkım çalışmalarının başlamasıyla dışarıda kalan altyapı takımlarını Menderes'e götüreceklerini açıkladı.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde atağa geçerek taş üsütne taş bırakmadı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenlerin odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün atağa geçerek yükselirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, kırmızı kodla uyardı.

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları.

Brent petrol fiyatları atak yaptı! Brent petrol varil fiyatı 4 Kasım 2022 ne kadar oldu? İşte brent petrol varil fiyatı

Brent petrol varil fiyatı 4 Kasım 2022 gününde atağa geçti. Brent petrolün varil fiyatı  yatırımcıların küresel ekonomik yavaşlamaya yönelik  endişelere karşı enerji arzı için sıkılaşan görünümü tartmasıyla yükselişe geçti. İşte 4 kasım 2022 brent petrol fiyatı.

Gümüş tekrar atağa geçti! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetmiş olsa bile yurt içi piyasalarda 12 lira seviyesi üzerinde işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları atağa geçti! Gümüş fiyatlarında son durum 18 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bugün atağa geçti. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum 18 mayıs 2022...

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Ataşehir Modern basın toplantısı 12 Mart'ta!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi ‘Ataşehir Modern’ 12 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Bankalar en büyük emlakçı olacak!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'deki Palladium AVM, Tahincioğlu Holding'in borçları karşılığında Akbank'a geçmişti. Bankalar, ödenemeyen kredilerin karşılığında; firma, fabrika, konut, işyeri ve otomobil alıyor. Artık bankalar en büyük emlakçılar olacak...

Kentsel dönüşümün güvencesi devletin elinde!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe faaliyet gösteren olan Ataşlar Grup’tan yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik işlerinde finansal sirkülasyonun sağlıklı işlemesi için çarpıcı bir öneri geldi…

Göztepeden tesis atağı Haberi

Göztepeden tesis atağı

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stat için yıkım çalışmalarının başlamasıyla dışarıda kalan altyapı takımlarını Menderes'e götüreceklerini açıkladı. Başkan Sepil, A takımın da Menderes'e gidebileceğini söyledi.


Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ile yapılan görüşmelerin ardından Tekeli'de kulübe tahsis edilen 130 dönümlük araziye tesis yapacaklarını belirten Başkan Sepil, A takımın da Menderes'e gidebileceğini söyledi. Arazi için İzmir'deki bütün ilçe belediyeleriyle görüştüklerini dile getiren Sepil, "Planladığımız tesise çok sayıda saha yapmayı istiyoruz. Bunun için en uygun yerin Menderes olduğuna karar verdik. IZBAN ve otoyola çok yakın bir arazi belirledik. Yeni tesislerimiz Adnan Menderes Havalimanına da 10 kilometre mesafede olacak. En kısa sürede projeyi tamamlayıp yapımına başlayacağız" dedi. 


Açılışı 14 Ağustos 2014'te gerçekleştirilen Urla Adnan Süvari Tesisleri'nin...