11 / 05 / 2024

Gözütok Gayrimenkul

Gözütok Gayrimenkul

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde 4. Levent'te kuruldu

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Gayrimenkul yatırımcıları gözünü ABD'ye dikti!

Yatırımcıların gözünü ABD'ye diktiğini belirten International Realtors Group, karantina günlerinde evden çıkmadan yatırım yapanların sayısında artış olduğunu bildirdi...

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündüz Sefası Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Tüfekçioğlu tarafından kuruldu.

MBA in Real Estate 2018 güz dönemi kayıtları için son gün 31 Ağustos!

Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli Güz Dönemi MBA fırsatını kaçırmayın. Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefinize bu MBA programı ile ulaşın. Son gün 31 Ağustos...

Özyeğin Üniversitesi MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ile beraber hayata geçirilen ve gayrimenkul sektörüne yönelik uzmanlaşma olanağı sunan ingilizce işletme yüksek lisans programı "ÖzÜ-MBA in Real Estate" 2018 güz dönemi kayıtları başladı.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

The Mandarins Acıbadem'in tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor!

Mandarins Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem projesinin tamamlanan 1. etap inşaatı göz kamaştırıyor...

Gözütok Gayrimenkul Haberi

Gözütok Gayrimenkul

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Filiz Saniye Gözütok'a ait. 


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak ve her türlü gayrimenkul özellikle siteler plazalar marketler depolar gibi gayrimenkulleri satın almak satmak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: 4. Levent, Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak,...