03 / 05 / 2024

grafiti

grafiti

Meksika’nın Pachuca kentinde, bölgenin görüntüsünü güzelleştirmenin yanında gençleri şiddetten uzaklaştırma ve yeni iş imkânları yaratmak amacıyla, ev duvarlarına bir dev grafiti çizildi. 209 ev boyandı.

Esas 14 Burda Bolu AVM törenle açıldı!

Esas Holding’in Bolu’da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı ’Esas 14 Burda’ alışveriş merkezi açıldı. AVM'nin duvarları grafiti sanatçısı Leo Lunatic’in hazırladığı Türk ve dünya sinemasının en kült filmleriyle süslendi.

Mahalle sanatı! 209 ev rengârenk boyandı!

Meksika’nın Pachuca kentinde, bölgenin görüntüsünü güzelleştirmenin yanında gençleri şiddetten uzaklaştırma ve yeni iş imkânları yaratmak amacıyla, ev duvarlarına bir dev grafiti çizildi. 209 ev boyandı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

5 Pointz kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Grafiti sanatçılarının eserlerine ev sahipliği yapan "sokak sanatı abidesi" 5 Pointz adlı bina, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yerle bir edildi. New York'taki 5 Pointz kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı.

MET, sokak sanatı grafitiyi ofis duvarına taşıdı!

Facebook'un duvarına grafiti yapan David Choe'nin yakında yaklaşık 200 milyon doları olacak. O kadar kazanmasa da, Met de ofislere grafiti yapıyor

Bomonti'de Re-Bomonti Sokak Sanatı Sergisi yapılacak!

Şişli Belediyesi ve Tekfen, "Re-Bomonti Sokak Sanatı Sergisi&Performansı" kapsamında Bomonti'yi sanatla buluşturuyor. Türkiye'nin en büyük grafiti duvarı, yarın saat 13.00'te tamamlanarak sanatseverlere sunulacak  

Tekfen Bomonti Apartmanlarına Emin Hasırcı grafiti yaptı!

Duvarları süsleyen grafiti artık Türkiyede de kabul görmüş bir sanat dalı. Hatta pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği Türk grafiticiler bile var! Onlardan biri de Almanyada yaşayan ve Rusl Lovesletters olarak tanınan Emin Hasırcı

Tekfen Bomonti Apartmanları'nın duvarına street art!

Buenos Airesin ilk sokak sanatçılarından Arjantinli Chu, Avrupa'nın en iyi grafiti yazarlarından ve grafiticilerinden biri Alman Rusl Lovesletters ile Türkiyeden Cins, Wide ve Canavar Tekfen Bomonti Apartmanlarını Türkiyenin en büyük grafiti duvarını yapa

grafiti Haberi

grafiti

Meksika’nın Pachuca kentinde, bölgenin görüntüsünü güzelleştirmenin yanında gençleri şiddetten uzaklaştırma ve yeni iş imkânları yaratmak amacıyla, ev duvarlarına bir dev grafiti çizildi. 


1800 kişinin yaşadığı Palmitas’taki 209 evin tamamı rengârenk...