01 / 07 / 2024

gram altın ne kadar oldu 2021

gram altın ne kadar oldu 2021

Küresel piyasalarda altın fiyatları, sabah saatlerinde 1.807 dolarla geçen aralık ayı başından bu tarafa görülen en düşük seviyeyi gördükten sonra 1.835 doların üzerine çıktı.

Dedikleri tek tek çıkan İslam Memiş gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi resmen açıkladı! Hemen bakın!

Finans Analisti İslam Memiş, gram altının 3 bin 500 TL olacağı tarihi açıkladı. Peki gram altın ne zaman 3 bin 500 TL olacak? İşte bir gram bile altını olanların merak ettiği o sorunun yanıtı...

Yaptığı tahminler bir bir çıkan İslam Memiş şimdi de altının geleceği rakamı açıkladı! Bakın gram altın ne kadar olacak!

Her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş altının geleceği rakamı açıkladı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Altın rekor tazeledi! Yastık altında 1 gram altını bile olanlar yaşadı! 18 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 18 Mart 2024  Pazartesi gününde rekor tazeledi. Yastık altında altını olanlar yaşadı. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Mart Pazertesi altın fiyatları.

Gram altın için 2 kritik gün açıklandı! Elinde altını olanlara buz kestirecek rakam uzman isimden geldi! Hemen bakın!

Gram altın serbest piyasalarda dün 2 bin 434-2 bin 436 TL seviyelerinde seyretti. Peki gram altın ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için hem rakam hem tarih verdi. İşte ayrıntılar...

Gram altının 20 gün sonra kaç TL olacağı açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olanlar dikkat, büyük fırtına geliyor!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte paylaşılan o rakam...

Gram altın uçmadı resmen fırladı! Yeni rekor! 1 gram bile altını olanlar yaşadı! 27 Şubat 2024 altın fiyatları 

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Son dakika altının gramı resmen fırladı. Bugün gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 14 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Hafta sonunun ilk gününe de yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki bugün 1 gram altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Elinde gram altını olanlar dikkat: Ünlü ekonomist önemli tarihleri verdi

Orta Doğu'da İsrail-Hamas çatışmaları, altın fiyatlarında önemli bir etkiye neden oldu. Altın, tarihi rekor seviyelere ulaşmış durumda. Bu durum, yatırımcılar arasında "Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne zaman alınır?" gibi soruları gündeme getirdi.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

gram altın ne kadar oldu 2021 Haberi

gram altın ne kadar oldu 2021

Uluslararası piyasalarda altın fiyatları 2 Aralık'tan bu yana görülen en düşük seviyeye kadar gerilemenin ardından toparlandı.

Sabahın erken saatlerinde 1807 dolar seviyesine kadar geri çekilen spot altın fiyatı, ABD'de yeni koronavirüs yardım paketinin ABD dolarında güçlenmeyi kontrol altında tutmasının etkisi ile hızlı bir şekilde 1.835 doların üzerine çıktı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; analistler, ABD dolarının yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görünmeye devam etmesinin kısa vadede altın fiyatları üzerinde baskı yaratmaya devam edeceğini öngörüyorlar. Uzun vadede ise ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'in ortaya koyduğu yeni koronavirüs yardım paketinin kaderi altına yön verecek. Analistler, Biden'in 1.9 trilyon dolar büyüklüğündeki yeni paketinin Kongre'den 1.5 trilyon dolar veya daha fazla bir büyüklükte geçeceği yönünde beklentilerin güçlenmesi halinde altın fiyatında uzun vadede güçlenme...