01 / 05 / 2024

Grand Ankara Hotelin rixos ile sözleşmesi sonlandı mı

Grand Ankara Hotelin rixos ile sözleşmesi sonlandı mı

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Sakaryalı müteahhitler Ankara'da!

5 federasyon, 45 birlik ve 120 bin üyeyi bünyesinde bulunduran, sektörün en büyük sivil toplum kuruluşu olan İMKON'un düzenlediği Türkiye 3. Genişletilmiş İnşaat Sektörü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, Ankara Rixos Grand Ankara'da yapıldı.

Türk boru üreticileri TANAP’ı yabancılara kaptırmak istemiyor!

Çelik Boru İmalatçıları Derneği’nin 2 Aralık 2013 tarihinde Rixos Grand Ankara Oteli’nde gerçekleştirdiği Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı’nda sektörün durumu, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Ankara Kalkınma Kurulu toplantısı yapıldı!

Ankara Kalkınma Ajansı, 2013 yılı ikinci Kalkınma Kurulu toplantısı Grand Rixos Otel'de yapıldı. Ajansın hedeflerinde ise yaşam kalitesi yüksek, dünya ile rekabet eden, düşünce ve yeniliğin başkenti Ankara vizyonu var.

Mimar ve Mühendisler Grubu Ankara Şubesi'nden panel! Türkiye'nin hammaddesi: Madenlerimiz!

MMG Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilecek kahvaltılı toplantı, 25 Mart 2012 Pazar günü 09:30-13:00 saatleri arasında Rixos Grand Ankara Otel'de gerçekleştirilecek

Rixos Grand Ankara yeni yıla özel programlar sunuyor!

Başkentin buluşma noktası Rixos Grand Ankara, 2011’e ünlülerin muhteşem şovlarıyla giriyor. Bengü ve İzel’in sahne alacağı Rixos Grand Ankara, Noel ve yılbaşı için misafirlerine sunduğu birbirinden özel programlarıyl

Mehmet Şimşek: Kamu taşınmazlarının tahsisi kolaylaştırılsın

"Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisi Paneli", Rixos Grand Ankara Otelinde yapıldı

Rixos Grand Ankara kendi elektriğini üretiyor!

Rixos Grand Ankara Oteli kendi elektriğini kendi üretiyor

Rixos Grand Ankara, önemli konuklara ev sahipliği yapıyor

İşletmeciliği Rixos Hotels'e verilerek Ankara'ya kazandırılan Rixos Grand Ankara, önemli konuklara ev sahipliği yapıyor

Grand Rixos Ankara önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor

Geçen yıl mayıs ayında açılan Grand Rixos Ankara, neredeyse tüm kongrelere ve önemli toplantılara ev sahipliği yapıyor

Rixos, Ankara'yı da açtı, zincirindeki otel 12'ye çıkacak

Büyük Ankara Oteli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kurdeleyi kesmesiyle Rixos Grand Ankara Oteli adıyla resmen hizmete girdi

Grand Ankara Rixos açıldı

TBMM'nin karşısında bulunan Eski Büyük Ankara Oteli, Grand Ankara Rixos olarak hizmete açıldı.

Grand Ankara Hotelin rixos ile sözleşmesi sonlandı mı Haberi

Grand Ankara Hotelin rixos ile sözleşmesi sonlandı mı

2006 yılında Çelikler Holding tarafından Emekli Sandığı'ndan alınan ve 2009'da Rixos ile yapılan anlaşmayla yeniden işletmeye açılan otel, TBMM'nin hemen yanında yer almasıyla bir dönem AKP'lilerin neredeyse ikinci adresi konumuna gelmişti. Rixos Yönetim Kurulu'nun Sözcü'ye yaptığı açıklamada, otelin mal sahibi ile sözleşmenin karşılıklı mutabakatla sonlandırıldığı belirtildi.


10 YILLIK DUYURULMUŞTU

Ankara'da bir dönem özellikle AKP'lilerin en gözde mekanlarından olan Grand Ankara Rixos'tan Rixos tabelası kaldırıldı. Emekli Sandığı'na ait olan ve Başkent'in en eski beş yıldızlı otellerinden olan Büyük Ankara, 2006 yılında Çelikler Holding tarafından alınmış ve yaklaşık 150 milyon dolarlık bir yatırımla yenilenmişti. Otel, 2009 yılında Fettah Tamince'nin sahibi olduğu Rixos zincirinin işletmesine verilmişti. O dönemde çıkan haberlerde işletmeyi 10 yıl süreyle Rixos'un yapacağı duyurulmuştu.



TBMM'nin hemen bitişiğinde yer alan Grand Ankara...