02 / 05 / 2024

Grand Gayrimenkul

Grand Gayrimenkul

Grand Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Öncel tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grand Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuncay Yıldırım tarafından kuruldu.

Grand Ocean Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Ocean Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Yuanyuan Zhang tarafından kuruldu.

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Ist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Noble Grand Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble Grand Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  30  bin TL sermaye bedeli ile Yuwen Yang tarafından kuruldu.

Grand Palace Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Palace Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ibrahım Demir  Yashar Akhundov tarafından kuruldu.

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aref Zeid ve Omar I.M. Azzam ortaklığında kuruldu.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Grand Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mülkiye Ay tarafından kuruldu.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Grand Akkoza Hotel icradan 10.1 milyon TL'ye satılıyor!

Malatya İcra Dairesi, Battalgazi'de bulunan Grand Akkoza Hoteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 171 bin 741 TL olarak belirlendi.

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Naes tarafından kuruldu.

Grand Gayrimenkul Haberi

Grand Gayrimenkul

Grand Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Öncel tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Grand Gayrimenkul Tekstil İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...