07 / 05 / 2024

Graniser Cersaie

Graniser Cersaie

Türkiye seramik pazarında yenilikleri, modernliği ve eşsiz tasarımları tüketicileriyle buluşturan Graniser, her sene olduğu gibi bu sene de yepyeni koleksiyon ve serileriyle, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Kale, Cersaie’de fark yarattı!

Kaleseramik, seramik sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktası olan Cersaie’de, ilk kez görücüye çıkardığı yeni ürünleri ile fark yarattı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Yurtbay Seramik 26-30 Eylül arasında Cersaie Fuarı’nda!

Yurtbay Seramik, 26-30 Eylül 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek Cersaie Fuarı’nda Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alarak ziyaretçilerini, 16. Hall, B61-B66 stantta ağırlayacak.

Bien en yeni tasarımları ile Bologna'da!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası , dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien, Cersaie Fuarı'na en gözde tasarımlarıyla katılacak!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Graniser Cersaie Haberi

Graniser Cersaie

23-27 Eylül tarihleri arasında İtalya’da gerçekleşen, Avrupa’nın en büyük Uluslararası Seramik, İnşaat ve Banyo Aksesuarları fuarı Cersaie'nda bu yıl Graniser, iddalı standı, geniş ürün yelpazesi ve şık tasarımları ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Fuarda Graniser, traverten deseni ile göz kamaştıran Mercury, doğal taş dokusu ile mekanlara ferahlık hissi katan Loft, sadeliği ve kaliteyi bir arada sunan Broadway, ahşabın sıcaklığını yansıtan Lancester serileri ile katılımcıların beğenisini topladı.

Sektörün çıtasını yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz

Cersaie Fuarı’nın sektör için çok stratejik bir kapı olduğunu vurgulayan Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu; “Tasarım ülkesi olan İtalya’da yenilikçi ve özgür tasarımlarımızı uluslararası sektör profesyonelleriyle buluşturmaktan ötürü çok mutluyuz.Türk firmaları,  modernizasyon yatırımları ile teknolojilerini sürekli olarak yeniliyor ve bu süreç içinde dünya standardında ürünler üretiyor. Avrupa’da yaşanan ekonomik...