30 / 04 / 2024

Graniser Sierra

Graniser Sierra

Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Graniser yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Prime Sierra'da 0 faiz fırsatı! Haziran 2025'te teslim!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Prime Sierra projesinden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Prime Sierra projesinin teslimlerinin 2025 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Prime Sierra Cadde satışta! Yeni Proje

Dema Konut ve Kargın İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen proje satışa çıktı. Proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sierra Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Gürses tarafından kuruldu.

Türkiye ile Katar kentsel dönüşümde iş birliği yapacak!

Türkiye'nin Katar, Sırbistan, Somali, Cibuti, Filistin, Sierra Leone, Moğolistan, Karadağ ve Slovenya ile ayrı ayrı düzenlediği protokol ve anlaşmaya dair kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye ile Katar arasında kentsel dönüşüm ve mekansal planlama gibi alanlarda iş birliği yoluna gidecek...

Enes Batur Alya Villaları'nı tercih etti!

Ünlü Youtuber Enes Batur Bodrum’da arkadaşları ile Alya villalarında tatilin keyfini çıkardı. Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villaları'nda konakladı...

İnşaat yatırımları Sierra Leone ile ilişkilerimizi güçlendirecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "İnşaat alanındaki projeler Sierra Leone ile ilişkilerimizi güçlendirecek" dedi.

Karmod Batı Afrika'da hazır konaklama evleri kurdu!

Karmod Batı Afrika'da bir ayda 3 adet hazır konaklama evi tamamladı. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, 'Tropikal iklim kuşağındaki Sierra Leone'de tamamladığımız projemizde 3+1 planda 149 ve 98 metrekare tek katlı evlerin kurulumunu gerçekleştirdik' dedi.

Sierra Leone 318 milyon dolarlık havalaanı projesini iptal etti!

Sierra Leone Hükümeti, Çin ile yaptığı 318 milyon dolar değerindeki havaalanı inşaat anlaşmasını iptal ettiğini açıkladı. 

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Graniser, şirket avında!

Graniser Seramik hem yurtiçinde hem de yurtdışında birer şirket satın almaya hazırlanıyor. Adı açıklanmayan seramik üreticisi yerli şirket, yaygın bir mağaza ağına sahip.

Sierra Hills Bodrum satış fiyatları!

Toplam 12 adet villadan meydana gelen Sierra Hills Bodrum satış fiyatları 900 bin eurodan başlıyor. Proje On-Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Bodrum Sierra Hills güncel fiyat listesi!

Toplam 12 adet villadan meydana gelen Bodrum Sierra Hills güncel fiyat listesi 900 bin eurodan başlıyor. Proje denize 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Graniser Sierra Haberi

Graniser Sierra

Londra merkezli yatırım fonu Bancroft ve EBRD’nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) tüm hisseleri alması sonucunda yoluna %100 yabancı sermaye ile devam eden Graniser, 24-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 27. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standı ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı.


Graniser, bu yıl beyaz ve krem tonlarının ağırlıklı olarak kullandığı 500 metrekarelik standında taş, traverten, doğal ve ahşap dokulardan oluşan 24 yeni tasarımları ile hem yerli, hem de yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. 


80x80 ebatlarında Madison, Charlotte, Sierra ve Santa Fe serilerinin yanı sıra Royal, Juliette, Monett ve El Dorado serileri Graniser’in standında dikkatleri üzerine çeken başlıca ürünlerdi. 


Unicera Fuarı’nın kendileri için çok verimli geçtiğini belirten Graniser Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç; “ Yaptığımız görüşmeler bizler için yeni pazarların açılmasını...