18 / 05 / 2024

GREAT teknoloji

GREAT teknoloji

GREAT kampanyası kapsamında Türkiye’nin genç teknoloji girişimcilerine ulaşmayı hedefleyen ‘GREAT Startup’ yarışmasına gelen yoğun başvurular ve bu yöndeki talepler üzerine başvuru tarihi 15 gün uzatıldı.

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruksistem Mühendislik Teknoloji ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Selçuk Bilgin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 250 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgeleri imarı askıda!

Kadıköy, Halkalı ve Maltepe'de Marmara Üniversitesi'nin Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak belirlenen alanlar geçen yıl Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Belirlenen bölgelerin imar planı bugün askıya çıktı...

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novatrans Teknoloji Elektrik Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent İnce tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Kartal'da kuruldu.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayaz Tren Vagon Demiryolu Teknoloji ve Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 15 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

İnşaata yeni teknoloji getirene yatırımda destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Tolga Cengiz tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat projelerinde yeni teknoloji getirene destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda.

Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması netleşti!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurulması netleşti. Eğitim alanındaki dev işbirliği hakkında bilgi veren Bakan Fikri Işık, “Üniversite İstanbul ve Kocaeli arasında, Bilişim Vadisi’nin yakınında inşa edilecek” dedi.

Teknoloji turizmi büyük ilgi görüyor!

Multimedya teknolojisiyle birlikte dijital dünyaya olan merak, bu alanda yeni bir turizm alanı açtı. İnsanlar artık tatil dönemlerinde teknoloji müzelerini, inovasyon merkezlerini gezer oldu.

İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı imar planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

GREAT teknoloji Haberi

GREAT teknoloji

Şimdiye kadar gerçekleşen başvurular Türk ekonomisine katkı sağlama potansiyeline sahip projeler olarak öne çıkarken,  5 kategoride yapılacak yarışmada birinci olan şirketler, Birleşik Krallık’a seyahat hakkı kazanacak ve Birleşik Krallık’ta iş kurmak için danışmanlık hizmeti alacaklar.


Birleşik Krallık ile Türkiye arasındaki ticaret ve yatırımı desteklemek amacıyla Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı (UKTI) tarafından yürütülen GREAT kampanyası kapsamında, Türkiye’deki genç teknoloji şirketlerine yönelik düzenlenen ‘GREAT Startup’ yarışmasına çok sayıda başvuru yapıldı. Gelen yoğun başvurular ve belirlenen sürenin uzatılmasına yönelik talepler üzerine 30 Eylül olan son başvuru tarihi 15 gün uzatılarak 15 Ekim olarak belirlendi. ‘GREAT Startup’ yarışmasına yapılan başvurular arasında Türk ekonomisine katkı sağlayacak nitelikte çok sayıda proje yer alıyor.


Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı Orta...