05 / 05 / 2024

Green Hıll proje detayları

Green Hıll proje detayları

Muğla-Milas Güllük'te hayata geçirdiği konut projeleri ile önemli konut üreticilerinden biri haline gelen Kırdağ İnşaat, hayata geçirdiği Green Hıll projesini 8 ay sonra teslim ediyor.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıll Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sarı tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Bodrum Hayat Country'de 1.5 milyon TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Mimari tasarım ödüllü proje Hayat Country projesi Bodrum'da yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 515 bin 700 TL'den başlıyor.

Green Hıll proje detayları Haberi

Green Hıll proje detayları



Kırdağ İnşaat Güllük'te standartları yükseltti Her bir projesinde ilklere ve yeniliklere imza atmayı bir ilke haline getiren Kırdağ İnşaat, kalite konusunda oluşturduğu üst standartlarla bölgede fark yaratıyor. Projelerinde her bir detayı farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde oluşturan Kırdağ İnşaat Yönetim Kuru Başkam Behçet Kırdağ ile şirketi ve projeleri konuştuk. 


Behçet Bey, Kırdağ İnşaatı yakından tanıyabilir miyiz? 


Kırdağ İnşaat'ı ilk olarak 2004 yılında Kırdağ Sarl  markası ile İngiltere'de kurdum. New Bond Caddesi Mayfair eyaletinde birbirinden değerli çalışmalarda yaptım. Konuştuğum dil Fransızca olduğu için 2005 yılı başmda şirketi Fransa'ya taşıdım. Hâlihazırda bu şirket yurtdışı faaliyetlerine devam etmektedir. 

Ancak Türkiye'de olan özlem sebebiyle bizleri ülkemizde de bir şeyler yapmaya yönlendirdi. 2008 yılında Milas'ın Güllük beldesinde Kırdağ İnşaatı kurdum. Ancak Türkiye'ye döndüğümde ortamı pek bilmiyordum. En...