27 / 04 / 2024

Green Restaurant Projesi

Green Restaurant Projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURFAŞ, kullandığı enerjisini üreten ve atıklarını çevreye zarar vermeden geri dönüştürebilen çevreci bir restoranı Bursa'ya kazandırmak için düğmeye bastı.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Tiflis Green Diamond projesi satış rekoru kırdı!

Gürcistan’daki Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis’teki yeni konut projesinde satış rekoru kırdı. Ülkede pek çok ilklere imza atan, 1772 konutluk dev projenin birinci etabındaki konutların yarısı 1 hafta içinde satıldı.

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler'i Gürcistan'a çekecek!

Yeni projesi Tiflis’te başlayacak olan Maqro Construction, projesini Türkiye’de de tanıtmak üzere ilk adımı attı. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular.

Antalya Green Hub projesi emlak fiyatlarını yükseltecek!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

Sinpaş GYO İncek Green değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya'da yer alan İncek Green Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklanan değerleme raporu...

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Green Restaurant Projesi Haberi

Green Restaurant Projesi

BURFAŞ'ın, Yıldırım Kaymakamlığı ve Enerji Verimliliği Derneği Bursa Şubesi işbirliğinde BE BKA desteğiyle Hüdavendigar Kent Parkı'nda hayata geçirmeyi planlandığı Green Park Restaurant projesi, kapsam ve donanım açısından Türkiye'de bir ilki teşkil ediyor. 


Çalışmada atık azaltma ve geri dönüşüm yöntemiyle mutfak atıkları ile yaklaşık 500 dönüm arazi üzerine kurulu Hüdavendigar Park alanının yeşil atıklarından gaz ve enerji ihtiyacı karşüanacak. Yağmur suyu ve atık suyu toplanarak, tekrar bahçe ve tuvaletlerde kullanım sağlanarak, su tasarrufu yapılacak. 



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, vejetaryen ve diyet ürünlerin menüde yer alacağını belirterek, "GDO'lu ürünler ise menüde yer almayacak. Bunlar sürdürülebilirlik açısından önemli uygulamalar" dedi. Çatısında organik tarım yaparak müşterilerine sağlıklı ve doğal ürünler sunacak olan restoranın ısı pompası, jeotermal enerji ve güneş enerjisi gibi yenilenebilir enerji...