03 / 05 / 2024

Greenist Bahçelievler 2015 kampanya

Greenist Bahçelievler 2015 kampanya

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler Greenist'in ticari bloğu satışa çıktı!

Greenist, Bahçelievler’de yaşamı başlattığı konutların yanı sıra şimdi de şehrin göbeğinde yer alan eşsiz lokasyonunda ticari hayatın kapılarını aralıyor. Talin Saraylı Dikici: “Greenist konut projemizde satışlarımız gayet iyi gidiyor." dedi.

Halk GYO'nun Ankara Bahçelievler 1 Bina'nın değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Ankara merkezki Bahçelievler 1 Bina'nın 2015 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler Greenist’te son daireler satışta!

İstanbul Bahçelievler’deki 174 daireden oluşan “kadın dostu” proje Greenist’te son daireler arsa fiyatlarıyla satışa devam ediyor.

Konutların metrekare fiyatı en çok Bahçelievler'de arttı!

E-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2015 eylül ayı itibarıyla emlak verilerini açıkladı. Buna göre, incelenen dönemde Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler'de konutların metrekare fiyatı 1 yılda yüzde 189 yükseldi!

Sahibinden.com'un eylül 2015 emlak verilerine göre, Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artışla metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler’de konutların metrekare fiyatları yüzde 189 arttı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com 2015 Eylül ayı itibarı ile emlak verilerini açıkladı.Bahçelievler, satılık konutlarda yıllık yüzde 189 artış ile metrekare fiyatının en çok yükseldiği ilçe oldu.

Bahçelievler Greenist'te zamsız satışlar devam ediyor!

İSTANBUL Bahçelievler'de 174 dairelik konut projesi Greenist'le inşaat sektörüne giriş yapan Saray Grup, konutlara zam yapmadı.

Bahçelievler'de 3 milyon TL'ye icradan satılık imalathane!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde bulunan Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 28 Eylül 2015 güü saat 15:00- 15:10 arası açık artırma usülüyle satışa sunulacaktır.

TOKİ Elazığ Karakoçan Bahçelievler'de 16 derslikli okul yaptırıyor!

TOKİ Elazığ ili Karakoçan Bahçelievler mevkii 16 derslikli kız meslek lisesi inşaatları İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

Bahçelievler Greenist'te indirim için son gün 15 Haziran!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde yüzde 10 indirim fırsatı 15 Haziran’da sona eriyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler metro hattı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alım işini ihaleye çıkardı. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi ihalesi 8 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Greenist Bahçelievler 2015 kampanya Haberi

Greenist Bahçelievler 2015 kampanya
Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor. 174 daireden oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 ve 5+1 tiplerde daireler yer alıyor. Projedeki her dairenin kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor. Toplamda 2 bin 800 metrekarelik sosyal alana sahip Greenist'te spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, hobi odaları, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odaları, duş ve soyunma odaları, oyun salonu, kafe ve restoran ve vitamin bar...