25 / 07 / 2024

Greenist kredi imkanı

Greenist kredi imkanı

İstanbul’un hızla gelişen Basın Ekspres bölgesinde yer alan Greenist Projesinde bahara özel kampanyalar başladı. Yaşamın başladığı projede, daire satış bedelinin yüzde 75’ ine kadar çok özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

Bankalar açıkladı! Faizsiz kredi imkanı sunan bankalar hangileri?

İhtiyaç kredisi ve nakit avans faiz oranları artıkça, bankalar arasındaki rekabet de kızışıyor. Buna göre, faizsiz kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, 8 banka yeni faizsiz kredi kampanyalarını açıkladı.

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault, yeni nesil SUV modeli Austral için cazip finansman seçenekleri sağlıyor. Sınırlı sayıda geçerli olan bu kampanya kapsamında hem nakit alım desteği ve hem de faizsiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Chery duyurdu! Chery'den haziran ayına özel 109 bin TL İndirim ve 300 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı...

Çin'in önde gelen otomotiv devi Chery, haziran ayı kampanyası ile araba sahibi olmak isteyenlere müthiş bir fırsat ssağlayacağını duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Chery'nin en yeni modellerini yüzde sıfır faiz ile ve 109 bin liraya varan indirim ile satın alma imkanı sunuluyor.

Opel haziran ayı kampanyalarını duyurdu! Opel birçok modelde sıfır faizli kredi imkanı sunuyor...

Opel Türkiye, haziran ayında da binek ve SUV modellerinde müşterilerine avantajlı kredi teklifleri ve online rezervasyona özel cazip fiyat seçenekleri sağlayacağını açıkladı. 

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Akbank'tan 20 bin TL faizsiz kredi imkanı! Akbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi...

Faizlerin rekor seviyelere yükseldiği bu günlerde Akbank'tan bir kampanya geldiği belirtildi. Akbank yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. Akbank ilk kez müşterisi olacaklara 20 bin Türk Lirası faizsiz kredi veriyor. Akbank 0 faizli kredi kampanyası bitti mi?

TOGG'dan faizsiz kredi imkanı! Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi verecek...

Yerli otomobil TOGG'u almak isteyen vatandaşlar kampanyaları detaylı bir şekilde araştırılmaktadır. Buna göre, Garanti BBVA TOGG işbirliği ile faizsiz kredi vereceğini duyurdu. TOGG faizsiz krediyi hangi banka veriyor?

Fiat Doblo'da Nisan'a özel dev indirim fırsatı! Araç alacaklar hemen bakın: Kredi imkanı da var!

Fiat Doblo'da Nisan'a özel 75 bin TL'ye varan indirim ve kredi desteği sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları bu ay ne kadar? İşte 3 Nisan 2024 fiyat listesi...

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Greenist kredi imkanı Haberi

Greenist kredi imkanı

İstanbul’un hızla gelişen Basın Ekspres bölgesinde yer alan Greenist Projesinde bahara özel kampanyalar başladı. Yaşamın başladığı projede, daire satış bedelinin yüzde 75’ ine kadar çok özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.


Şehrin yeni yüzü Bahçelievler, Basın Ekspres bölgesinde hem doğa ile iç içe, hem de şehrin merkezinde bir yaşamın kapılarını aralayan Greenist konutlarında, bahar kampanyası başladı. 


İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan Greenist Konutları’nda mutluluğunu geniş ve ferah alanlara yaymak isteyenler için dubleks daireler özellikle büyük aileler tarafından tercih ediliyor. Her dubleks dairenin kendine özel bahçesi olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Satışları hızla devam eden projemizde dubleks daireler de epey ilgi gördü. 148 -350 metrekare arasındaki dubleks daire seçeneklerimiz, çocuklu ve geniş aileler için büyük kullanım...