03 / 05 / 2024

greenox edge

greenox edge

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

AMD Ryzen 7040 serisi piyasaya sürüldü! İşte fiyatı ve özellikleri

Acer Swift Edge 16 Cuma günü tanıtıldı. İnce ve hafif bir gövde ile gelen dizüstü, gücünü AMD Ryzen 7040 serisi işlemcilerden alıyor. Belirli modellerde, geliştirilmiş performans ve diğer AI özellikleri için AMD Ryzen AI ile birlikte geliyor. 

Motorola fanlarını sevindirecek haber! Motorola Edge 40 Pro Geekbench'i geçti

Motorola, Qualcomm'un en son amiral gemisi SoC'ye sahip bir telefonu piyasaya süren ilk markalar arasında bir kez daha yer almayı başardı.

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. 

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırıldı!

Motorola, global pazarda rekabeti yükseltmek için çalışmalarını sonlandırdı. Moto Edge 40 Pro özellikleri ise sızdırıldı. İşte detaylar...

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

MİNT, EDGE sertifikası ile çevreye duyarlı yaşam fırsatı sunuyor!

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

Mint E-5 EDGE Ön Sertifikası'nın sahibi oldu!

Mint, Mint E-5 projesiyle 'EDGE’ Ön Sertifikasının sahibi oldu. Mint E-5, Dünya Bankası’nın kuruluşu olan International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” Ön Sertifikasını aldı.

ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek Yeşil Bina Sertifika Sistemi olan ÇEDBİK-Konut Sertifika tanıtım toplantıları devam ediyor. ÇEDBİK Konut ve EDGE Yeşil Bina Sertifika Programı 28 Şubat'ta yapılacak. 

MİNT Çağlayan projesi EDGE Ön Sertifikası'nı aldı!

Mint Çağlayan projesi, Dünya Bankası kuruluşu olan IFC tarafından geliştirilen EDGE sertifikasını almaya hak kazandı.

greenox edge Haberi

greenox edge


Aycan Gayrimenkul ve Feres Gayrimenkul iş Ortaklığı tarafından İstanbul'da yatırım değeri hızla yükselen Çeliktepe'de inşa edilen Greenox; Büyükdere Caddesi'ne 4, Levent metro istasyonuna 400 metre mesafede konumlanıyor. Greenox, rezidans konforu, lokasyon avantajı, bin 100 metrekare sosyal tesis alanı ve yüksek tasarruf ile verim sağlayan sürdürülebilir sistemleriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda Leed Gold Sertifikası adayı olan Greenox, yeşil bir yaşam sunmanın yanı sıra iş, alışveriş ve eğlence merkezlerine de yakın bir lokasyonda yer alıyor. Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den "Pilot Proje" seçilen Greenox, enerji, su ve malzeme kategorilerinde en az yüzde 40'a varan tasarruf sağlıyor, projenin finalinde yapılacak ölçümlerde bu oranların daha yüksek çıkması bekleniyor.

"Yüksek verimlilik sağlayan ve tasarruf ettiren bir proje"