28 / 07 / 2024

Gri Creative

Gri Creative

Gri Creative tarafından hayata geçirilen Toca Mimarlık web sitesi www.toca.com.tr; dijital dünyanın önde gelen organizasyonları arasında kabul edilen Horizon, Design Licks, DopeAwards ve 18th AnnualCommunicator’dan ödüller kazandı.

Çimento fiyatlarına ne oluyor? Dört senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Bayramdan önce çimento fiyatlarına zam gelmiş gelen zam sonrası 1 ton çimentonun torba fiyatının 1750 liradan 2 bin 500 liraya çıkmıştı. Çimento fiyatlarına ne oluyor? 4 senede çimento fiyatları resmen fırladı! 50 kg gri çimento fiyatı ne kadar?

Neden herkes spek hisselerin peşinde! İşte çok kazandıran fonların tuttuğu hisseler!

Borsa İstanbul’da uzun süre dalgalı devam eden süreç Türkiye’nin gri listeden çıkışıyla birlikte yerini yükselişe bıraktı. Ekonomist Mert Başaran, borsada yatırım yapanları uyararak, “Neden herkes spek hisseleri soruyor” diyerek, çok kazandıran fonların elindeki şirketleri açıkladı.

'Konut al dönemi' için yeni adımlar atılıyor! Konuta talep tekrar canlanacak!

Türkiye’nin, Haziran ayında yapılacak yerinde denetimle gri listeden çıkması bekleniyor. Bu sayede konut al dönemi başlayacak ve sektör tekrar canlanacak.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

Fiat bu renkte otomobil üretmeyeceğini açıkladı! Bakın neden?

Fiat markası kısa bir süre önce bir aracı için radikal bir karar aldı. Bu karara göre artık gri renkte araç üretimi yapmayacak. Fiat markasının duyurduğu bu karar pek çok kişinin aklına 'neden' sorusunu getirdi. İşte gri renkte araç üretiminin yapılmama nedeni haberimizde…

Mehmet Şimşek’ten kara parayla mücadele vurgusu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin kara parayla mücadelede kararlı olduğunu belirtti. Bakan Şimşek, en kısa sürede Türkiye'nin gri listeden çıkarılacağını söyledi.

Arçelik TM 6006 G tost makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? İşte güncel fiyat listesi...

Arçelik TM 6006 G, 6 tost kapasitesi, ızgara özelliği, gri renkli tasarımı, çıkarılabilir plakaları ve dört farklı ısı ayarı ile ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Peki, Arçelik TM 6006 G tost makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi

İnşaatın en önemli yapı malzemelerini başında gelen çimento fiyatları merak ediliyor. 1 kg gri çimento ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar oldu? 3 Haziran 2023 çimento fiyat listesi.

Arçelik'ten dev çeyiz seti kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan üç farklı 3'lü beyaz eşya çeyiz setini cazip fiyatlarla satışa sundu. Peki, Arçelik Çeyiz Seti fiyatları ne kadar? Arçelik'te Yaza Özel Gri Set kaç TL? İşte kampanyalı setler...

Beko'dan Çeyiz Seti Kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Beko, buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinden oluşan 3'lü beyaz eşya seti alışverişlerinde indirim başlattı. Peki, Beko Çeyiz Seti fiyatları ne kadar? Bahara Özel Gri Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

Gri Creative Haberi

Gri Creative

Prodüksiyonu ve web sitesi Gri Creative tarafından hayata geçirilen TocaMimarlık’ın web sitesi www.toca.com.tr uluslararası arenada 4 ödüle layık görüldü. Gri Creative tarafından hayata geçirilen web sitesi; 2011 Horizon Interactive Awards’tan animasyon kategorisinde “Gold Winner”, 18th Annual Communicator Awards’tan "Award of Distinction" DopeAwards’dan “Site of theday” ve son olarak da 1 Mayıs’ta Design Licks’den “Site of theday” ödüllerini aldı.

Sürdürülebilir ve çevreci tasarımlar yapanmodern mimari şirketiToca’nın web sitesi,şirketin kolektif fikirleri değerlendirme felsefesini yansıtır şekilde tasarlandı.Web sitesinde giren ziyaretçiler 90’ların popüler bilgisayar oyunu tetristen ilham alınarak oluşturulmuş bir sayfa ile karşılaşıyorlar. Her biri farklı ritmleri temsil eden tuğla biçimindeki parçalar, siteyi ziyaret eden kişi tarafından bir araya getirildiklerinde heterofonik bir müzik oluşturuyor. Ziyaretçiler, sitede yaşadıkları bu deneyimi Facebook veTwitter’da paylaşabiliyorlar. Sitede ayrıcaToca’nınhaberleri,...