02 / 05 / 2024

GROHE AG

GROHE AG

6.482 şirket temsilcisi ve uzmanın cevaplarıyla katıldığı araştırma sonucunda Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketleri sıralamasına girdi ve tüketici ürünleri kategorisinde “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.

GROHE 2012'nin dördüncü çeyreğinde yüzde 12 büyüdü!

GROHE geçtiğimiz yıl tüm bölgelerde olumlu gelişmeler sergiledi. Tek marka altında faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat tedarikçisi olarak, dördüncü çeyrekte yüzde 12 büyüme gerçekleştirdi.

GROHE, Alman malı imajiına güvenerek büyüyor!

Dünyada Alman kalitesi ve Alman mühendisliği konusunda bugüne kadar oluşmuş “mükemmel” algısı, dünya çapında faaliyet gösteren Alman firmalarının başarısındaki en önemli etkenler arasında

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Ag Archıtectural Desıgn Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Archıtectural Desıgn Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cihan tarafından kuruldu.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Yering Group Ag Merkezi İsviçre İstanbul Merkez Şubesi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Betonart Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından, bu yıl Çimsa’nın ana sponsorluğuyla düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getiren BETONART Mimarlık Yaz Okulu AGÜ'de başladı..

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Dalgıç tarafından kuruldu. 

GROHE AG Haberi

GROHE AG

Bir şirketi yenilikçi yapan nedir? Peki bir inovasyonu gördüğünüzde nasıl tanırsınız? Merkezi Hamburg’da bulunan, “brand eins Medien AG”nin kurumsal yayıncılık iştiraki “brand eins Wissen” ile önde gelen istatistik portalı statista.com operatörü Statista, bu soruların cevaplarını bulmak amacıyla bir araştırma gerçekleştirdiler.


Araştırma kapsamında, inovasyon ödülü sahibi şirketlerden 2.056 temsilciye ve global bilgi transferi ve araştırma ağı Atheneum Partners’dan 4.326 uzmana sektörlerin en yenilikçi temsilcileri soruldu. Önerilen 1.800 şirketin 256’sı listenin üst sıralarına yerleşti. Bu şirketler arasında yer alan Grohe AG, Almanya’nın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak “2016’da Yılın Yenilikçisi” ödülüne layık görüldü.


20 farklı sektörden 256 şirket, ürünler, süreçler ve kurumsal kültür olmak üzere üç inovasyon alanında değerlendirildi. GROHE ise, Henkel AG & Co. KGaA, Samsung Electronics GmbH, adidas AG ve Miele...