01 / 05 / 2024

GROHE banto serisi

GROHE banto serisi

GROHE, ISH Fuarındaki yeni stand konseptiyle eksiksiz banyo tedarikçisi olduğunu kanıtladı. GROHE, JOYOU markasını ve sıhhi tesisat ürünlerinden bir kesitini içeren bu yılın yenilikçi sunumu için mükemmel arka plan sağladı.

GROHE Start serisi Koçtaş müşterilerine özel kampanya ile tanıtılıyor!

GROHE, yeni GROHE START serisini Koçtaş müşterilerine özel bir kampanya ile tanıtıyor. Kampanya çerçevesinde Koçtaş mağazalarından GROHE Start lavabo, banyo ve eviyenin üçünü birarada alanlar Vitalio Start mafsallı el duşu 1F hediye kazanacak.

Villeroy Boch’un yeni karo serisi Venida'yı tanıttı!

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Yurtbay Seramik April Serisi ile banyolar çiçek açıyor!

Yurtbay Seramik, birbirinden dekoratif koleksiyonlarıyla gösterişli mekânlar yaratmaya devam ediyor. Banyonuza doğal güzellik sunan, rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisiyle bu alanı huzurlu bir yer haline getiren April Serisi, zarif desenleriyle büyülüyor

Fantasia Seramik Ariostea serisi endüstride yeni bir dönem başlatıyor!

Fantasia Seramik İtalyan Ariostea serisi, doğal taş, beton ve ahşap görünümlü porselen duvar ve zemin döşemeleri, sıra dışı boyutları, hafifliği, uzun ömürlülüğü ve sürdürülebilir nitelikleriyle seramik endüstrisinde yeni bir dönem başlatıyor…

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

KibrID material’dan IMAZ serisi ışık geçiren dekoratif paneller!

Dünyanın önde giden zemin ve duvar kaplaması markalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’ye getiren kibrID material, S-Plasticon üretimi IMAZ serisi reçine panelleri mimarların, iç mimarların ve son kullanıcının beğenisine sunuyor.

Dekoratif görünümüyle Bticino Axolute serisi ışığınızı yansıtıyor!

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Seramiksan Galata serisi tarihi dokuyu evlere taşıyor!

İstanbul’un tarihi semti Galata sokaklarında gezerken yaşadığınız eşsiz huzuru ve tarihi dokuyu evinize taşıyan Seramiksan Galata serisi mekanlara hayat veriyor. Seri, alata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Penta Halley Serisi ile armatürlere, kişiye özel tasarımlar kazandırıyor!

Halley kuyruklu yıldızından esinlenerek tasarlanan " Halley serisi " armatür ve aksesuarlar banyoları bütünleştiriyor, kreasyon haline getiriyor. Penta Halley Serisi ile projelerinizde marka bilinirliğinize katkı sağlayabilirsiniz.

Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor!

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

GROHE banto serisi Haberi

GROHE banto serisi

GROHE, yeni stand konsepti ve yeni lokasyonu ile bu yılki ISH fuarında eksiksiz banyo tedarikçisi olarak öne çıktı. 10-14 Mart tarihlerinde düzenlenen Fuar’da, GROHE Group’un entegre bir kuruluş olarak sunulması, Group’un ürün portföyünün geniş yelpazesini gözler önüne sermek için daha fazla alan ve yeni bir stand yapısı gerektiriyordu. GROHE, bu mekanı Messe Frankfurt’un “Forum” olarak bilinen elips şekilli binasında buldu. Muhteşem şeffaf cam mimarisi ile tanınan Forum, çeşitli GROHE ürün kategorilerinin yanı sıra JOYOU markasını ve sıhhi tesisat ürünlerinden bir kesitini içeren bu yılın yenilikçi sunumu için mükemmel arka plan sağladı.


Standı gezen ziyaretçiler sadece çok sayıda heyecan verici inovasyonu keşfetmekle kalmadı, aynı zamanda Group’un yelpazesinin sıhhi tesisat seramik ürünleri gibi yeni ürün kategorilerine genişleyişine de tanıklık etti. GROHE Group’un...