25 / 07 / 2024

Groupama Plaza binası

Groupama Plaza binası

GROUP AMANIN Maslak'ta bulunan genel müdürlük binası Groupama Plaza'ya LEED (Yeşil Bina Sertifikası) almak için USGBC'ye (United States Green Building Council - Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Bina Konseyi) başvurdu...

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

Flash TV binasının yıkımı durduruldu!

Bursa’da Flash TV binası olarak kullanılan ‘Tower Plaza’nın yıkımı için mahkeme kararını verdi. 18 katlı bina için yıkım durduruldu.

Yeşil Plaza 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Yeşil Plaza 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yeşil Plaza binasındaki Yeşil GYO'ya ait 1/2 hisseye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Akdemir Plaza Binası'na yeni tadilat yapılacak!

Büyükşehir, 2 milyon liraya yakın tadilat masrafı yaparak taşındığı Halkapınar’daki Akdemir Plaza Binası için yeniden tadilat ihalesine çıkıyor.

Plaza Cubes, Bilsar binası ile 9’uncu lokasyonuna kavuştu!

Hazır ofis sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Plaza Cubes, Şişhane’de yer alan Bilsar binasındaki yeni ofisini açtı. Bilsar binası, yalnızca Şişhane’nin en göz alıcı yapılarından biri olmasıyla değil, mükemmel lokasyon özellikleriyle de dikkat çekiyor

Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza otel mi olacak?

Turkcell, şirketin kuruluşundan bu yana genel müdürlük binası olarak kullandığı Taksim Tepebaşı'ndaki binasından Eylül 2015'te taşındı. Turkcell Taksim Tepebaşı Plaza binasının otel olacağı ile ilgili haberler yapıldı.

Akaretler’deki BJK Plaza kiraya verilecek!

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Groupama Plaza sertifikalı yeşil bina oldu!

Groupama'nın akıllı ve çevreci sistemlerle donattığı İstanbul Maslak'ta bulunan merkez ofis binası, Amerika Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen LEED Gold Sertifikasını almaya hak kazandı.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

Sektörde ilk LEED Gold Sertifikası Groupama'ya!

Groupama Leed Gold Sertikası'nı alarak sigorta sektöründe bir ilke imza attı. Groupama Plaza, LEED Gold Sertifikası'nı almaya hak kazandı.

Groupama Plaza, Leed Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

Groupama’nın, akıllı ve çevreci sistemlerle donattığı İstanbul Maslak’ta bulunan merkez ofis binası, USGBC tarafından verilen Leed Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

Groupama Plaza binası Haberi

Groupama Plaza binası

GROUP AMANIN Maslak'ta bulunan genel müdürlük binası Groupama Plaza'ya LEED (Yeşil Bina Sertifikası) almak için USGBC'ye (United States Green Building Council - Amerika Birleşik Devletleri Yeşil Bina Konseyi) başvurdu. LEED gerekliliklerini yerine getirerek verileri Konsey ile paylaştı. 


Enerjiyi ve suyu daha tasarruflu kullanan ve sağlıklı bir iş ve yaşam alanı oluşturan Groupama, kendi sektöründeki LEED sertifikasına ilk kez başvuran şirket oldu. Groupama, ayrıca geçtiğimiz yıl çevre dostu enerjiyi seçerek elektrik tüketimini karşılamak üzere yenilenebilir enerjisini DemirÖrenAxpo'dan tedarik etmeye...