06 / 05 / 2024

GTÜ öğrencileri şehir planlama

GTÜ öğrencileri şehir planlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti.

CHP'den üniversite öğrencileri için kira yardımı önerisi! 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, üniversite öğrencileri için kira yardımı önerisini Meclis'e taşıdı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Gt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de Mahmut Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Nevşehir'de lise öğrencileri ihtiyaç sahibi ailenin evini yeniledi!

Nevşehir'in Gülşehir'de Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, mahalle muhtarıyla beraber inceledikleri ihtiyaç sahibi bir ailenin evini yeniledi.

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

GTÜ öğrencilerine şehir planlama bilgilendirmesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti.

Gazi Üniversitesi öğrencileri, şehircilik projesi için İzmir'i seçti!

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri “Şehircilik Projesi” dersinde çalışma konusu olarak İzmir’i seçti.

Yılmaz Büyükerşen'den İYTE öğrencilerine şehir planlama dersi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama bölümü 3.sınıf öğrencileri bölge ve strateji planı üzerine çalışma gerçekleştirmek üzere Eskişehir’e geldiler.

Ayşe Ünal geleceğin şehir plancılarıyla bir araya geldi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal, Yıldız Teknik Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama 2. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

Başakşehir LivingLab'de kentler tasarlandı!

Başakşehir Belediyesi LivingLab tarafından gerçekleştirilen "Benim Kentim Tasarım Atölyesi" nde, yaşanabilecek kentleri incelemek, hayallerdeki kenti kurgulamak ve tasarlamak için tasarım dünyasının profesyonelleriyle öğrencileri bir araya geldi.

Başakşehir LivingLab’de hayallerdeki kentler tasarlandı!

Başakşehir Belediyesi LivingLab tarafından gerçekleştirilen “Benim Kentim Tasarım Atölyesi” nde, yaşanabilecek kentleri incelemek, hayallerdeki kenti kurgulamak ve tasarlamak için tasarım dünyasının profesyonelleriyle öğrencileri bir araya geldi.

Şehir Planlama öğrencileri Serik için çalıştayda!

Geleceğin plancıları Serik için kafa yoracak Selçuk Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 52 kişilik öğrenci gurubu Serik'in yeniden planlanmasına kafa yoracak ve çalışma yapacak.

GTÜ öğrencileri şehir planlama Haberi

GTÜ öğrencileri şehir planlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü’nün ilk öğrencilerini misafir etti. Şehir Planlama Şube Müdürü Rahmi Tümpalay, büyükşehir belediyesinin şehir planlaması alanında yaptığı çalışmalar ile ilgili olarak Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Şehir Planlama Bölümü'ndeki öğrencilere bilgiler verdi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Büyükşehir Meclis salonunda gerçekleşen programda Şehir Planlama Şube Müdürü Rahmi Tümpalay tarafından katılımcılara Şehir Planlama disiplini hakkında bilgiler aktardı. 

Toplantının hemen arkasından Gebze Teknik Üniversitesi Şehir Planlama bölümü öğrencileri, öğretim görevlileri Salihoğlu ve Eryılmaz ile birlikte ilgili birimleri...