09 / 05 / 2024

GTÜ sanal ev satışı

GTÜ sanal ev satışı

Gebze Teknik Üniversitesi teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firması ev alacaklara sanal kolaylık sağlıyor.

Gayrimenkul sektöründe 'dijital satış' dönemi!

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bir süre evde kalıyoruz. Bu sürede gayrimenkul satışını canlı tutmak isteyen kurumlar, dijital sistemle müşterilerine sanal ev turu yaptırıyor...

GTÜ öğrencilerinden ev alacaklara sanal kolaylık!

Gebze Teknik Üniversitesi teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firması ev alacaklara sanal kolaylık sağlıyor.

Ev arayanlara sanal kolaylık!

Üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının CorpSide Projesi kapsamında geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor.

Kiralık ev ararken dolandırılmayın!

Özellikle yeni evlenen çiftlerin bir an önce ev bulma beklentisinden yararlanan ‘sanal’ dolandırıcılar internette kol geziyor. Tek tek emlakçı dolaşmaya vakit bulamayanlar internetteki emlak sitelerine yöneliyor.

Kiralık ev ararken sanal dolandırıcıya dikkat!

Özellikle yeni evlenen çiftlerin bir an önce ev bulma beklentisinden yararlanan ‘sanal’ dolandırıcılar internette kol geziyor. İnternete sahte kiralık ev ilanları veren dolandırıcılar şöyle çalışıyor...

Grinin 50 Tonu filminin çekildiği ev sanal ziyarete açıldı!

Grinin 50 Tonu' henüz gösterime girmedi ancak filmde kullanılan lüks ev, üç boyutlu bir turla gezilebiliyor L. James'in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan 'Grinin 50 Tonu', ülkemizde 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Uçurum Ev projesi!

Bu ev şimdilik sadece bir tasarım ama, prefabrike konut tasarımı ve inşaatı yapan Avustralya şirketi Modscape'in "Uçurum Ev" projesi, sanal haliyle bile, yüksekliğe pek dayanamayanları altüst edebilecek görünümde...

Can Ateş kızının annesi Meryem Uzerli için ev arıyor!

Can Ateş'le kızının annesi Meryem Uzerli arasında buzlar eridi.İkili, birbirini sanal alemde yeniden takibe aldı.Ateş, Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Uzerli'yle birlikte yaşayacağı ev için de arayışa girdi...

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

HSBC'den "Dayalı döşeli ev kredisi"

HSBC, "Dayalı Döşeli Ev Kredisi" kampanyasıyla konut kredisi kullanan müşterilerine LCD TV hediye ediyor

GTÜ sanal ev satışı Haberi

GTÜ sanal ev satışı

GTÜ teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor. 


Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının CorpSide Projesi kapsamında geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor. 


Corpline Global Solutions isimli yazılım firmasının farklı alanlarda eğitim gören 7 kişilik ekibi, son yıllarda adından sıkça söz edilen sanal gerçeklik gözlüklerinin inşaat sektörünün pazarlama uygulamalarında da kullanabileceğinden yola çıkarak CorpSide Projesini başlattı. 


Proje yöneticileri, bu kapsamda 8 aylık bir çalışma sonucu kağıt üzerindeki çizimlerine bakarak gerçekte var olmayan sanal bir daire tasarladı. 


Kullanıcılar, geliştirilen sistem sayesinde sadece bir sanal gözlük ve hareket sensörü içeren bilekliği kullanarak sanal dairenin odalarını gezip,...