29 / 04 / 2024

güce toki alt gelir başvuru tarihleri 2021

güce toki alt gelir başvuru tarihleri 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

50 bine yakın vatandaşın yaşamını yitirdiği ve binlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem riski gündem oldu. MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekor geliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar hemen bakın! Güncel canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı dalgalı bir şekilde kapatırken bugün altın fiyatları tekrar yükselmeye başladı. Ons altının bugün 1973 dolar olması ile altın fiyatları tozu dumana kattı. Elinde 1 gramı bile olanlar hemen bakın! Güncel canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları resmen göz göre göre eridi! Altını olanlar perişan! Acil bu rakamlara bakın! 15 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Ekim 2022 Cumartesi günü resmen göz göre göre eridi. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altını olanlar bu rakamlar karşısında perişan oldu. İşte güncel altın fiyatları 15 Ekim 2022...

Muazzam güce sahip Vespa GTS SuperTech 300 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Muazzam güce sahip Vespa GTS SuperTech 300 fiyatları yeni bir Vespa sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS SuperTech 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS SuperTech 300 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

güce toki alt gelir başvuru tarihleri 2021 Haberi

güce toki alt gelir başvuru tarihleri 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde toplam 19 adet konut bulunuyor.

Başvuruların bugün itibariyle başladığı TOKİ Giresun Güce alt gelir grubu projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Son başvuru tarihinin 9 Nisan 2021 olarak belirlendiği proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Giresun Güce alt gelir grubu projesinin kura çekimi 20 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ Giresun Güce alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 116 bin 658 TL, en yüksek konut bedeli 168 bin 205 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Güce TOKİ projesi için ödenecek taksit bedelleri 388,86 TL'den başlıyor, 822,34 TL'ye kadar çıkıyor. 

Ödenecek en düşük peşinat bedelinin 13 bin 999 TL, en yüksek...