15 / 05 / 2024

Güçsan Yapı Anonim Şirketi

Güçsan Yapı Anonim Şirketi

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlatıldı.

İzmirli müteahhitler Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönemi başlatan güçbirliği projesi, seçimlerden sonra gözlerin çevrildiği yerel yönetimlerin kentsel dönüşüm projelerine ilişkin plan çalışmalarının hızlanması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor...

24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. Necip Nasır "şirketin öncülüğü kentsel dönüşüm olacak" dedi.

İzmir'in önde gelen müteahhitleri ve inşaat firmaları Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

14 şirket ve müteahhit, kentsel dönemiş güçlerini birleştirdi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu Kuruluşu uzun süredir gündemde olan İzmir'deki inşaat firmalarının çok ortaklı şirketi hayata geçti...

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Acta Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Acta Yapı Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güngör tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Vizyon Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Topak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Topak Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Güral tarafından kuruldu.

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Berkant Aslan ortaklığında kuruldu.

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Güçsan Yapı Anonim Şirketi Haberi

Güçsan Yapı Anonim Şirketi


İzmir müteahhitlerin kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol oynamak ve katma değerin İzmir'de kalması yönündeki güçbirliği sonuç verdi. Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlatıldı. 


Kentsel dönüşüm

Nasır, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'nin önceliğinin, İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri olacağını dile getirdi. Çok ortaklı şirketin aynı zamanda kentin cazibe merkezi olan bölgelerdeki inşaat projeleri ve yurtdışındaki büyük altyapı projelerinde de ortak hareket edeceğini belirten Nasır, katma değerin İzmir'de kalması yönünde çalışmalar yapacağını söyledi.

Nasır "Biz böylesi bir güçbirliğini yaratırken, yerel seçimler sonrası kentsel dönüşümle ilgili projelerin hızlanacağını, seçilen belediye başkanlarımızın bu konuda çabuk hareket etmelerinin önemini her vesileyle dile getirmiştik. İzmir'in kaybedecek zamanı yok. Kentsel dönüşüm,...