02 / 05 / 2024

İzmir'in önde gelen müteahhitleri ve inşaat firmaları Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

İzmir'in önde gelen müteahhitleri ve inşaat firmaları Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu!

14 şirket ve müteahhit, kentsel dönemiş güçlerini birleştirdi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu Kuruluşu uzun süredir gündemde olan İzmir'deki inşaat firmalarının çok ortaklı şirketi hayata geçti...




Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır öncülüğünde İzmir'in önde gelen 14 şirket ve müteahhidi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. Egedesonsöz'den Sinan Doğan'm haberine göre, İzmir'in önde gelen müteahhitleri ve inşaat firmaları güçbirliği yaptı. 


Sermayesi 16 milyon Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 14 firma ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim TMirketi'ni kurdu. Böylece  İzmir  inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlamış oldu. Sermayesi 16 milyon lira olarak belirlenen Güçsan Yapı Anonim Şirketi'nin önceliği İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri olacak. 


Büyük projler üretilecek Çok ortaklı şirket, bölgedeki inşaat projelerinde ve yurtdışındaki büyük altyapı projelerinde de birlikte hareket edecek. Güçsan Yapı Anonim Şirketi'nin ortakları Bülent Özçelik, Ferhat Özmen, Nuvans İnşaat, Yapışan, Efser Lojistik, Burda Marketçilik, Nevşah İnşaat, Soner İnşaat, Müze İnşaat, Tacser, Katal İnşaat, Nasır Yapı, GSD Yapı ve Nasmed oldu. 



Milliyet Ege




Geri Dön