28 / 07 / 2024

necip nasır Güçsan Yapı

necip nasır Güçsan Yapı

14 şirket ve müteahhit, kentsel dönemiş güçlerini birleştirdi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu Kuruluşu uzun süredir gündemde olan İzmir'deki inşaat firmalarının çok ortaklı şirketi hayata geçti...

Majör Gölyaka'da 6 milyon TL'ye 1+1 konutlar! Emlak Konut projeleri: 2024 kampanya!

Majör Gölyaka, Avcılar Firuzköy'de yükseliyor. Peki Majör Gölyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? Majör Gölyaka'da ödeme seçenekleri nasıl? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Whatsapp, faydalı bir mesajlaşma ve haberleşme aracı olduğu gibi, pek çok tanımadığınız kişi de sizi görebildiği için kimi zaman ekstra güvenliği zorunlu kılıyor. Peki WhatsApp’ta adınızı nasıl görünmez hale getirirsiniz? Profili daha korumalı hale getirmek için başka neler yapılabilir? İşte yanıtla

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

necip nasır Güçsan Yapı Haberi

necip nasır Güçsan Yapı


Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır öncülüğünde İzmir'in önde gelen 14 şirket ve müteahhidi, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. Egedesonsöz'den Sinan Doğan'm haberine göre, İzmir'in önde gelen müteahhitleri ve inşaat firmaları güçbirliği yaptı. 


Sermayesi 16 milyon Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 14 firma ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim TMirketi'ni kurdu. Böylece İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlamış oldu. Sermayesi 16 milyon lira olarak belirlenen Güçsan Yapı Anonim Şirketi'nin önceliği İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri olacak. 


Büyük projler üretilecek Çok ortaklı şirket, bölgedeki inşaat projelerinde ve yurtdışındaki büyük altyapı projelerinde de birlikte hareket edecek. Güçsan Yapı Anonim Şirketi'nin ortakları Bülent Özçelik, Ferhat Özmen, Nuvans İnşaat, Yapışan, Efser Lojistik, Burda Marketçilik, Nevşah İnşaat, Soner İnşaat, Müze İnşaat, Tacser, Katal İnşaat,...